Duplexapartment Πυλαία, Zentrum, Pylea

PyleaΠυλαία
€ 440.000
5+ Zimmer
190 m²
3+ Badezimmer
Nein Aufzug
Balkon
Anzeige aktualisiert am: 13.05.2024
Beschreibung
Μεζονέτα Προς Πώληση, Ισόγειο, 1ος, 2ος, 3ος (4 Επίπεδα), στην περιοχή: Πυλαία - Κέντρο. Το εμβαδόν του ακινήτου είναι συνολικά 190 τ.μ.. Πρόκειται για μία μεζονέτα η οποία είναι χωρισμένη σε 2 κατοικίες. Μία ισόγεια κατοικία 57,80τμ με 2 υπνοδωμάτια σαλονοκουζίνα και μπάνιο με πρόσβαση στον κήπο. Και μία (από τον 1ο όροφο) σε 3 επίπεδα, στο 1ο επίπεδο βρίσκουμε ένα άνετο σαλόνι με το τζάκι, ένα wc και μία ημιχωριστή κουζίνα πολύ μεγάλη και λειτουργική, στο 2ο επίπεδο έχουμε 2 υπνοδωμάτια πολύ άνετα με ένα πολύ μεγάλο και λειτουργικό κυρίως μπάνιο, στο 3ο επίπεδο (σοφίτα με ψηλό ταβάνι) βρίσκουμε έναν ενιαίο χώρο (πολύ μεγάλο υπνοδωμάτιο) με δικό του μπάνιο. Η κατάσταση είναι άριστη και έχει γίνει μερική ανακαίνιση το 2020. Πρόκειται για ένα πλήρως λειτουργικό ακίνητο το οποίο μπορεί να φιλοξενήσει πολυμελείς οικογένειες με την ανεξαρτησία των 2 κατοικιών. Η μπροστινή αυλή μπορεί να φιλοξενήσει όμορφες οικογενειακές στιγμές ακόμα και με ιδιωτικότητα εφόσον κάποιος το επιθυμεί. Στην πλαϊνή αυλή όπου βρίκεται και η θέση στάθμευσης υπάρχει χτιστό bbq το οποίο μπορεί να εξυπηρετήσει όλους τους χώρους του ακινήτου. Η περιοχή είναι ήσυχη αλλά βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από σουπερ μαρκετ, αστική συγκοινωνία και σχολεία. Η πρόσβαση είναι άμεση είτε για τον περιφερειακό είτε για το κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Oikies Real Estate - Κατάστημα Πέτρου Συνδίκα, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310831182, email: sales.syndika@oikies.net, website: https://oikies.net--Περισσότερα ενημερωμένα ακίνητα για να βρείτε το δικό σας.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Σ.Μ.Α.Σ.Θ. - Ο.Μ.Α.Σ.Ε. Για την υπόδειξη ακινήτου είναι υποχρεωτική η ταυτοποίηση με την επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου.
Merkmale
Referenz
919711
Vertrag
Verkauf
Art
Duplexapartment
Fläche
190 m²
Zimmer
5+ (5 schlafzimmer, 3 andere), 3+ badezimmer
Etage
Erdgeschoss
gesamte Gebäudestockwerke
4 Stockwerke
andere Merkmale
Kamin
Dachgeschoss
Alarmanlage
Gepanzerte Tür
Straßenseite
Balkon
Privater Garten
Fensterrahmen mit Doppelverglasung / PVC
Kosten
Preis
€ 440.000
Energieeffizienz
Baujahr
2006
Heizung
Unabhängige heizung, methan betrieben
Energieausweis
Auf Zertifizierung wartend
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren