Einfamilienvilla 240 m², Oikismos Kokkino Limanaki, Rafina

Rafina
  • € 590.000
  • 5
  • 240
  • 3+
  • Ja
Anzeige aktualisiert am: 14.05.2024
Beschreibung
Αυτό το κομψό αρχοντικό 300 τ.μ. βρίσκεται σε ένα προνομιακό σημείο με θέα στον Ευβοικό κόλπο και προσφέρει μια πολυτελή εμπειρία διαβίωσης σε τρία επίπεδα. Χτισμένη το 2006 σε ένα επικλινές οικόπεδο 750 τ.μ. με υπόλοιπο συντελεστή δόμησης, αυτή η ηλιόλουστη κατοικία διαθέτει πανοραμική θέα και πολυτελείς ανέσεις.
Κατά την είσοδο, σας καλωσορίζουν ένα άνετο σαλόνι με τζάκι και μια τραπεζαρία, που κοσμείται από μεγάλες πόρτες που οδηγούν σε μια βεράντα που προσφέρει εκπληκτική θέα. Η ανοιχτή κουζίνα, διακριτικά τοποθετημένη, διαθέτει εντοιχισμένα έπιπλα και συσκευές. Στον κάτω όροφο, τρία ευρύχωρα υπνοδωμάτια, το ένα με ιδιωτικό μπάνιο, απολαμβάνουν άπλετο φυσικό φως και ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα, που συμπληρώνεται από ένα επιπλέον μπάνιο. Κατεβείτε στο επίπεδο της πισίνας για να ανακαλύψετε έναν ενιαίο χώρο, ιδανικό για ανεξάρτητη διαβίωση, με καθιστικό, υπνοδωμάτιο, κουζίνα και μπάνιο που οδηγούν απρόσκοπτα στην πισίνα.
Το ακίνητο διαθέτει ανεξάρτητη ενδοδαπέδια θέρμανση, ηλιακούς συλλέκτες, σύστημα συναγερμού, αποθήκη και πόρτα ασφαλείας, ενώ ο κήπος με το μπάρμπεκιου και την πισίνα προσφέρει ένα ειδυλλιακό καταφύγιο για χαλάρωση και διασκέδαση.
Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Η Ραφήνα βρίσκεται στις ακτές της Ανατολικής Αττικής και είναι το δεύτερο μεγαλύτερο λιμάνι του νομού μετά τον Πειραιά με μεγάλη κινητικότητα προς τις Κυκλάδες. Τα τελευταία χρόνια η Ραφήνα έχει γνωρίσει μεγάλη ανάπτυξη και αποτελεί ουσιαστικά προάστιο της Αθήνας, χάρη στην Αττική Οδό που βελτίωσε την πρόσβαση από το κέντρο της πόλης καθώς ενώνεται με τη λεωφόρο Μαραθώνος στο γειτονικό Πικέρμι. Απέχει περίπου 25 χιλιόμετρα από την Αθήνα. Ο κεντρικός δρόμος της Ανατολικής Αττικής, η Λεωφόρος Μαραθώνος, το διασχίζει στα δυτικά, ενώ η Λεωφόρος Αμ. Φλέμινγκ ξεκινά από τη Λεωφόρο Μαραθώνος και καταλήγει σε μικρή απόσταση από το κέντρο της πόλης και το λιμάνι. Η πόλη καλύπτει έκταση 19.000 στρεμμάτων και ο πληθυσμός της είναι 12.168 κάτοικοι, σύμφωνα με την απογραφή του 2011, ενώ τους καλοκαιρινούς μήνες φτάνει τους 30.000- 50.000. Είναι πυκνοκατοικημένη στο κέντρο κοντά στο λιμάνι, αλλά διαθέτει μεγάλες εκτάσεις με πάρκα και χώρους πρασίνου, καθώς και δύο μεγάλες παραλίες, η πρώτη δίπλα στο λιμάνι και η δεύτερη η δημοφιλής παραλία Μαρίκες στο Αυλάκι στα νότια. Συνορεύει στα βόρεια με το Μάτι, στα νότια με την Αρτέμιδα και στα ανατολικά με τον Νότιο Ευβοϊκό Κόλπο. Η Καλλιτεχνούπολη και ο Νέος Βουτζάς είναι οι δύο μεγάλες περιφερειακές
Merkmale
Referenz
W-02V7XV
Vertrag
Verkauf
Art
Einfamilienvilla | Luxusimmobilienklasse
Fläche
240 m²
Zimmer
5 (3 schlafzimmer, 2 andere), 3+ badezimmer
Etage
Erdgeschoss, Mit Aufzug
gesamte Gebäudestockwerke
3 Stockwerke
Parkplätze (Auto)
1 parkplatz(e)
andere Merkmale
Kamin
Alarmanlage
Gepanzerte Tür
Balkon
Pool
Satellitenfernsehen
Privater Garten
Fensterrahmen mit Doppelverglasung / Holz
Kosten
Preis
€ 590.000
Energieeffizienz
Baujahr
2006
Heizung
Unabhängige heizung, fußbodenheizung, wärmepumpe betrieben
Energieausweis
Auf Zertifizierung wartend
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren