Duplexapartment γερακινη (τρικορφο), Zentrum, Poligiros

PoligirosΓΕΡΑΚΙΝΗ (ΤΡΙΚΟΡΦΟ)
  • € 445.000
  • 5+
  • 210
  • 3+
  • Nein
Anzeige aktualisiert am: 16.05.2024
Beschreibung
Σας παρουσιάζουμε ένα εξαιρετικό ακίνητο, πολύ κοντά στην υπέροχη παραλία Τρικόρφου Γερακινής. Πρόκειται για μια εξαιρετική μεζονέτα τριών επιπέδων μοναδικής αισθητικής. Στο ισόγειο βρίσκουμε έναν ενιαίο χώρο σαλοκουζίνας, με πρόσθιο μπαλκόνι με θέα προς τη θάλασσα, καθώς επίσης ένα υπνοδωμάτιο και ένα μπάνιο. Με μια εσωτερική σκάλα ανεβαίνοντας στο δεύτερο επίπεδο βρίσκουμε δύο κρεβατοκάμαρες, απο τη μία εκ των οποίων, βγαίνοντας στο μπαλκόνι ,απολαμβάνετε τη θέα προς την παραλία. Επίσης στον ίδιο όροφο υπάρχει το μπάνιο ανάμεσα από τα υπνοδωμάτια.
Στο ημιυπόγειο του ακινήτου υπάρχει ένας αυτόνομος, ξεχωριστός χώρος, με ξεχωριστή είσοδο, ο οποίος μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως χώρος φιλοξενίας ,μιας και υπάρχει ένα υπνοδωμάτιο, σαλόνι, κουζίνα και μπάνιο καθώς και μια αποθήκη. Η επίπλωση θα παραμείνει στο ακίνητο.
Το ακίνητο βρίσκεται λίγο μετά τον οικισμό της Γερακινής,95 μέτρα μόλις από την παραλία, στο δρόμο για τη Νικήτη και κοιτάει στον Τορωναίο κόλπο.
Ένα μοναδικό ακίνητο για τις διακοπές των ονείρων σας, αλλά και μια εξαιρετική επενδυτική ευκαιρία!
Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνιση, παρακαλώ μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά του ακινήτου έχουν καταχωρηθεί βάσει στοιχείων και πληροφοριών που προσκόμισε ο εντολέας ή ο ιδιοκτήτης του ακινήτου. Η θέση και το στίγμα στο χάρτη είναι ενδεικτική. Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη της Αστυνομικής Ταυτότητας και το Α.Φ.Μ. Για οποιαδήποτε κτηματομεσιτική σας ανάγκη, επικοινωνήστε μαζί μας. Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε πληροφορία, συμβουλή και ενέργεια.
Merkmale
Referenz
231001050-871
Vertrag
Verkauf
Art
Duplexapartment | Luxusimmobilienklasse
Fläche
210 m²
Zimmer
5+ (4 schlafzimmer, 3 andere), 3+ badezimmer
Etage
Erdgeschoss, Mit behinderten gerechtem Zugang
gesamte Gebäudestockwerke
3 Stockwerke
Parkplätze (Auto)
1 parkplatz(e)
andere Merkmale
Kamin
Gepanzerte Tür
Straßenseite
Balkon
Möbliert
Privater Garten
Fensterrahmen mit Doppelverglasung / Metall
Kosten
Preis
€ 445.000
Eigentumswohnungskosten
€ 10/Monat
Energieeffizienz
Baujahr
2007
Heizung
Unabhängige heizung, diesel betrieben
Energieeffizienzklasse
Γ
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren