Einfamilienvilla, ausgezeichneter Zustand, 480 m², Melitieoi, Korfu

Korfu
  • € 1.850.000
  • 5+
  • 480
  • 3+
  • Nein
Anzeige aktualisiert am: 22.05.2024
Beschreibung
Στο Ιόνιο πέλαγος, στο πανέμορφο νησί της Κέρκυρας, στην περιοχή Παραμόνας, διατίθεται προς πώληση μια καταπληκτική, υπερπολυτελής μονοκατοικία 480τ.μ., μπροστά στη θάλασσα. Εκτείνεται σε 3 επίπεδα, ισόγειο – 1ος όροφος – 2ος όροφος, κάθε ένας συνολικής επιφάνειας 160τ.μ. Όλα τα επίπεδα προσφέρουν θέα στη θάλασσα από την πλειονότητα των χώρων.

Τοποθετείται σε ένα επιβλητικό κτήριο υψηλών προδιαγραφών και σύγχρονης αρχιτεκτονικής. Πρόκειται για ένα προσόψεως, διαμπερές και πολύ φωτεινό ακίνητο, κατάλληλο τόσο για ιδιοκατοίκηση, για εξοχική κατοικία, όσο και για επένδυση. Είναι κατασκευής του 1993, με πλήρη και ποιοτική ανακαίνιση του 2019 στους δύο χαμηλότερους ορόφους.
Το ισόγειο αποτελείται από ένα μίνιμαλ σαλόνι, μια σικ τραπεζαρία και μια κουζίνα σε λευκούς και γκρι τόνους και 2 μάστερ υπνοδωμάτια με ιδιωτικά μπάνια. Ένα εκ των δύο υπνοδωματίων διαθέτει και τζάκι.

Ο πρώτος όροφος προσφέρει πιο ζεστό ύφος, με έναν ενιαίο χώρο που αποτελείται από το σαλόνι, την τραπεζαρία και την κουζίνα, αλλά και 2 μάστερ υπνοδωμάτια, όλα βασιζόμενα σε καφέ χρωματισμούς.

Ο δεύτερος όροφος απαρτίζεται από σαλόνι, κουζίνα, ένα υπνοδωμάτιο και ένα μπάνιο. Κάθε επίπεδο κατέχει ανεξάρτητη είσοδο με πόρτες ασφαλείας και θυροτηλεοράσεις.
Η μονοκατοικία διατίθεται πλήρως επιπλωμένη και εξοπλισμένη με ηλεκτρικές συσκευές. Η θέρμανση είναι αυτόνομη με ρεύμα, με κλιματιστικά για ψύξη-θέρμανση και ηλιακό θερμοσίφωνα για τη θέρμανση του νερού.

Εξωτερικά, βρίσκεται ένας περιποιημένος κήπος με γκαζόν, δέντρα και μια μεγάλη πισίνα με θέα τη θάλασσα.
Επιπλέον, υπάρχει ένας στεγασμένος χώρος με τραπεζαρία πλησίον της πισίνας, κατάλληλος για υπέροχα γεύματα με θέα το ηλιοβασίλεμα. Στον χώρο του κήπου βρίσκεται επίσης, μια κλειστή αποθήκη – γκαράζ με 3 θέσεις στάθμευσης αυτοκινήτου.

Η τοποθεσία του είναι μια από τις καλύτερες του νησιού, μόλις 80μ. από την παραλία και 22μ. από το αεροδρόμιο.
Merkmale
Referenz
1715245
Vertrag
Verkauf
Art
Einfamilienvilla | Luxusimmobilienklasse
Fläche
480 m²
Zimmer
5+ (5 schlafzimmer, 5 andere), 3+ badezimmer
Etage
Erdgeschoss
gesamte Gebäudestockwerke
3 Stockwerke
Parkplätze (Auto)
1 parkplatz(e)
andere Merkmale
Kamin
Dachgeschoss
Gepanzerte Tür
Straßenseite
Balkon
Pool
Satellitenfernsehen
Möbliert
Privater Garten
Fensterrahmen mit Doppelverglasung / Metall
Kosten
Preis
€ 1.850.000
Energieeffizienz
Baujahr
1993
Zustand
Modernisiert
Heizung
Unabhängige heizung, stromversorgung
Energieeffizienzklasse
Ε
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren