Duplexapartment 197 m², Zentrum, Fares

Fares
  • € 309.000
  • 5
  • 197
  • 2
  • Ja
Anzeige aktualisiert am: 15.05.2024
Beschreibung
Θέλετε να ζήσετε στην εξοχή, μέσα στη φύση και τον ήλιο; Αυτή η μοναδική μεζονέτα στις Φαρές Αχαΐας, μόλις 18χλμ από την Πάτρα, κατασκευής 2009, με 197 τμ και τοποθετημένη σε 3 στρέμματα ελαιώνα, θα σας ενθουσιάσει!
Το ακίνητο δύο επιπέδων, διαθέτει 4 υπνοδωμάτιαμε ηλιόλουστα μπαλκόνια, 2 μπάνια και ένα υπέροχο σαλόνι με τραπεζαρία και θέα το πράσινο.
Αναλυτικότερα:
Στο πρώτο επίπεδο, εκτείνεται το σαλόνι με τζάκι και η τραπεζαρία, 1 υπνοδωμάτιο και η ανεξάρτητη κουζίνα με ξεχωριστή πρόσβαση στο μπαλκόνι, καθώς και η εσωτερική αποθήκη.
Στον όροφο, συναντάμε 3 ευρύχωρα υπνοδωμάτια, 2 μπάνια, ενώ όλα τα επίπεδα συνδέονται και με ασανσέρ.
Το ημιυπόγειο 113τμ, διαθέτει επιπλέον αποθηκευτικούς χώρους.

Η μεζονέτα έχει άνετη διαρρύθμιση, εξαιρετικής ποιότητας κατασκευαστικά υλικά, διαθέτει κλιματισμό σε κάθε χώρο και εγκατάσταση για καλοριφέρ, ενώ είναι εξαιρετικά φωτεινό και δροσερό το καλοκαίρι.
Τέλος, το ακίνητο απέχει μόλις ένα λεπτό από το χωριό Φαρές και 18 χλμ από την Πάτρα και αποτελεί ιδανική επιλογή τόσο για πρώτη, όσο και για εξοχική κατοικία!

Τοποθεσία: H Πάτρα είναι η μεγαλύτερη πόλη της Πελοποννήσου αλλά και η τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας.
Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Η Πάτρα είναι ένα από τα σημαντικότερα αστικά κέντρα και διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα λιμάνια της Ελλάδας, το οποίο λόγω της κομβικής του τοποθεσίας προσφέρει άμεση επικοινωνία με την Ιταλία και την ευρωπαϊκή δύση. Ακόμα, η Πάτρα αποτελεί έναν μοναδικό προορισμό ιδανικό για όλες τις ηλικίες και τα γούστα καθώς είναι μία πόλη όπου συνδυάζει εξαιρετικά τη διασκέδαση, την ιστορία αλλά και τον πολιτισμό.
Ένα από τα μεγαλύτερα έργα που έχουν πραγματοποιηθεί ποτέ βρίσκεται στην Πάτρα και είναι η Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου η οποία συνδέει το προάστιο της Πάτρας Ρίο με το χωριό Αντίρριο της Αιτωλοακαρνανίας, ενώνοντας έτσι την βόρεια Πελοπόννησο με τη δυτική Στερεά Ελλάδα.
Η Πάτρα κάθε χρόνο φιλοξενεί ένα από τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά καρναβάλια, το Πατρινό καρναβάλι, όπου κατά τη διάρκειά του πραγματοποιούνται μεγάλες παρελάσεις με εντυπωσιακά άρματα αλλά και η πληθώρα διάφορων εκδηλώσεων που προσελκύουν αρκετό κόσμο και κυρίως φοιτητές από όλη την Ελλάδα.
Προσβασιμότητα: Η Πάτρα συνδέεται με την Αθήνα μέσω της Νέας Εθνικής Οδού Πατρών- Αθηνών η απόσταση είναι περίπου 216 χλμ και η συνολική διαδρομή είναι περίπου 2 ώρες. Το ΚΤΕΛ Αχαΐας συνδέει την Πάτρα με πολλούς προορισμούς όπως τη Θεσσαλονίκη, τα Ιωάννινα, τη Λαμία, το Βόλο και την Καλαμάτα. Επίσης, το νέο και το παλιό λιμάνι της Πάτρα τη συνδέουν με τα λιμάνια της Ιταλίας και της δυτικής Ελλάδας.
Επενδυτική Δυναμική: Η Πάτρα είναι το μεγαλύτερο οικονομικό, εμπορικό και πολιτιστικό κέντρο της Πελοποννήσου και της δυτικής Ελλάδας τα τελευταία χρόνια προσελκύει ολοένα και περισσότερους αγοραστές και επενδυτές αυξάνοντας την επενδυτική δύναμη της περιοχής.
Merkmale
Referenz
W-02SBFF
Vertrag
Verkauf
Art
Duplexapartment | Luxusimmobilienklasse
Fläche
197 m²
Zimmer
5 (4 schlafzimmer, 1 anderes), 2 badezimmer
Etage
Erdgeschoss, Mit Aufzug
gesamte Gebäudestockwerke
3 Stockwerke
Parkplätze (Auto)
1 parkplatz(e)
andere Merkmale
Kamin
Alarmanlage
Gepanzerte Tür
Straßenseite
Balkon
Privater Garten
Fensterrahmen mit Doppelverglasung / Metall
Kosten
Preis
€ 309.000
Energieeffizienz
Baujahr
2009
Heizung
Unabhängige heizung, diesel betrieben
Energieeffizienzklasse
Γ
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren