• € 850/Monat
  • 165
  • 2
Anzeige aktualisiert am: 02.06.2024
Beschreibung
Ενα ιδανικό ακίνητο για τον επιχειρηματία που αναζητά χώρο να τον διαμορφώσει σύμφωνα με τις ανάγκες του. Γωνιακό επί των οδών Θερμοπυλών και Πλάτωνος στο Μοσχάτο με νοτιοδυτικό προσανατολισμό που προσφέρει φυσικό φως όλη την ημέρα. Προσβάσιμο από το επίπεδο του δρόμο με σκάλες και από τις δύο μεριές και περιτριγυρισμένο από φυτά είναι μια ιδανική επιλογή για επιχειρήσεις που στοχεύουν τους κατοίκους της γειτονίας.

Ένας ενιαίως χώρος ιδανικώς για σχολές χορού, pilates και πολεμικών τεχνών καθώς υπάρχουν πολλά σχολεία σε εμβέλεια 5 λεπτών με τα πόδια. Μια καλή επιλογή και για όσους αναζητούν χώρο για γραφεία, αποθήκη η βιοτεχνία μιας και η κεντρική αγορά του Μοσχάτου απέχει 5 λεπτά και 10 λεπτά με τα πόδια από τον σταθμό του ΗΣΑΠ.

Μπορεί να διαχωριστεί με γυψοσανίδες για να δημιουργηθούν χώροι διαφόρων χρήσεων. Με τέσσερις πόρτες στην πρόσοψη ( 2 σε κάθε πλευρά ) προσφέρει επίσης την δυνατότητα να χωριστεί σε 2 υποκαταστήματα.
Τα ταβάνια ύψους 3,10μέτρα προσφέρουν την επιλογή για την τοποθέτηση ψευδοροφής σε περίπτωση που χρειάζονται εγκαταστάσεις στην οροφή. Το πάτωμα στρωμένο με μαρμάρινα πλακίδια μπορεί εύκολα να καλυφθεί με οποιοδήποτε υλικό επιθυμείτε.

Merkmale
Referenz
EK-6694055
Vertrag
Miete
Art
Labor
Fläche
165 m²
Zimmer
2 badezimmer
andere Merkmale
Eckposition
Straßenseite
Kosten
Preis
€ 850/Monat
Kaution
Nicht angegeben
Energieeffizienz
Baujahr
1975
Zustand
Renovierung notwendig
Energieeffizienzklasse
Γ
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren

Privatperson