Penthouse 80 m² mit Balkon, Zentrum, Rethymnon

Rethymnon
  • € 220.000
  • 3
  • 80
  • 1
  • 3
  • Nein
Anzeige aktualisiert am: 06.06.2024
Beschreibung
#Ρέθυμνο #Καλλιθέα
#Πωλείται Διαμέρισμα – 80τ.μ.
Τιμή: 220.000€

Στην περιοχή της Καλλιθέας, βρίσκεται αυτό το ρετιρέ διαμέρισμα 3ου ορόφου και 80τμ. Πρόκειται για ένα διαμέρισμα του 2000, που αποτελείται από ένα ενιαίο χώρο σαλόνι και τραπεζαρίας, στη συνέχεια υπάρχει μια ανεξάρτητη κουζίνα, ένα μπάνιο και δύο υπνοδωμάτια. Το διαμέρισμα από τις βεράντες του έχει θέα στη θάλασσα.

Το διαμέρισμα διαθέτει διπλά τζάμια, είναι επενδυτικό και ρετιρέ, ενώ είναι εξοπλισμένο με κλιματισμό. Η θέση του το καθιστά ιδανικό για ιδιοκατοίκηση, προσφέροντας άνεση και πολυτέλεια, αλλά και για εκμετάλλευση, χάρη στην ελκυστική του τοποθεσία και τις ανέσεις του.

Η Καλλιθέα, γνωστή για την ηρεμία και τη φυσική ομορφιά της, βρίσκεται μόλις λίγα λεπτά από το κέντρο του Ρεθύμνου και προσφέρει μια εξαιρετική ποιότητα ζωής. Οι κάτοικοι της περιοχής απολαμβάνουν την κοντινή απόσταση από όμορφες παραλίες και την άμεση πρόσβαση σε όλα τα απαραίτητα για την καθημερινή ζωή, όπως καταστήματα, σχολεία και υπηρεσίες.

Η Καλλιθέα στο Ρέθυμνο συνδυάζει αρμονικά την ηρεμία της επαρχίας με την άνεση της πόλης, καθιστώντας αυτό το διαμέρισμα μια εξαιρετική επιλογή για κάθε ενδιαφερόμενο.

Μεσιτικό γραφείο #terrarealestaterethymno
Τηλέφωνο επικοινωνίας 2831028808
#terrarealestaterethymno #terrarealestate #rethymno #premiumvalues #propertiesforsale
Merkmale
Referenz
1660448
Vertrag
Verkauf
Art
Penthouse
Fläche
80 m²
Zimmer
3 (2 schlafzimmer, 1 anderes), 1 badezimmer
Etage
3° Etage
andere Merkmale
Balkon
Kosten
Preis
€ 220.000
Energieeffizienz
Baujahr
2000
Energieausweis
Auf Zertifizierung wartend
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren