Duplexapartment Νέα Ερυθραία, Mortero, Nea Erithraia

Nea ErithraiaΝέα Ερυθραία
  • € 600.000
  • 3
  • 250
  • 3+
  • Nein
Anzeige aktualisiert am: 16.05.2024
Beschreibung
Μεζονέτα Προς Πώληση σε 3 επίπεδα στην Νέα Ερυθραία (Μορτερό), 250τμ.
Η είσοδος είναι σε υπερυψωμένο ισόγειο όπου βρίσκεται το σαλόνι, τραπεζαρία, μπάνιο και την κουζίνα. Από την κουζίνα βγαίνει σε βεράντα και μικρή αυλή με BBQ. Στον 1ος βρίσκονται 3 υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο, το ένα μάστερ με δικό του μπάνιο (2 μπάνια σύνολο στον 1ος )
Η ξύλινη σοφίτα είναι ξεχωριστό διαμέρισμα με μικρή κουζίνα (kitchenette) και δικό του μπάνιο. Στο υπόγειο βρίσκεται ένα μεγάλο γκαράζ, playroom / guestroom και μπάνιο.

Έχει κατασκευαστεί το 2004. Η θέρμανση του ακινήτου είναι Αυτόνομη με Φυσικό αέριο, ενώ επίσης διατίθεται Κλιματισμός, Ηλιακός, έχει κουφώματα Αλουμινίου με Διπλά τζάμια, ενεργειακό πιστοποιητικό: Υπο έκδοση και τα δάπεδα είναι: Πλακάκια, Ξύλο, Μάρμαρο. Η κατάστασή του είναι: Πολύ καλή, βρίσκεται κοντά σε Συγκοινωνίες, Πάρκο, έχει θέα Πράσινο. Το ακίνητο είναι Φωτεινό και επίσης διαθέτει τα παρακάτω χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα: Σίτες, Τέντες, Αποθήκη, Σοφίτα, Εσωτερική Σκάλα, Κήπος, Playroom.
Τιμή: €600.000. Exclusive Agents, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2102200880, email: info@exclusiveagents.gr, website: https://www.exclusiveagents.gr
Merkmale
Referenz
816144
Vertrag
Verkauf
Art
Duplexapartment
Fläche
250 m²
Zimmer
3 schlafzimmer, 3+ badezimmer
Etage
3° Etage
Parkplätze (Auto)
1 parkplatz(e)
andere Merkmale
Kamin
Dachgeschoss
Balkon
Privater Garten
Fensterrahmen mit Doppelverglasung / Metall
Kosten
Preis
€ 600.000
Energieeffizienz
Baujahr
2004
Heizung
Unabhängige heizung, methan betrieben
Energieausweis
Auf Zertifizierung wartend
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren