Gebäude zur Verkauf

Makris Gialos
  • € 400.000
  • 5+
  • 300
  • 3+
Anzeige aktualisiert am: 16.05.2024
Beschreibung
Τίτλος :Πωλείται 4 όροφη Οικοδομή – κατοικίες στην περιοχή Μακρύ Γυαλός Νότια του Λασιθίου Κρήτης . Χώρα Ελλάδα . Τιμή πώλησης 400.000,00 ευρώ . Συνιστάται για GOLDEN VISA.

Η οικοδομή ανεγέρθη από τον ιδιοκτήτη για ιδία χρήση γι’ αυτόν τον λόγο έδωσε έμφαση στην άριστη κατασκευή του . Η απόσταση από την Θάλασσα είναι περίπου 50 μ. . Η μοναδική τοποθεσία της με την μοναδική θεά του Λιβυκού Πελάγους την καθιστά μια από τις πιο δελεαστικές προτάσεις για αγορά .

Γενικά Χαρακτηριστικά Κατοικίας.

Έτος κατασκευής είναι το 2010 βάση άδεια οικοδομής .
Η επιφάνεια του οικοπέδου είναι ~200,00 τ.μ
Απότελείται από 4 ορόφους 75,00 τ.μ ο κάθε όροφος .
Τα σχέδια της άδειας οικοδομής αναφέρουν ότι σε κάθε όροφο μπορούν να γίνουν 2 υ/δ , 1 μπάνιο , καθιστικό – τραπεζαρία και κουζίνα.
Περιμετρικά του κάθε ορόφου υπάρχουν εξώστες – βεράντες με θέα το Λιβικό Πέλαγος. Όπως επίσης στο ισόγειο στον εναπομίνοντα χώρο του οικοπέδου μπορεί να γίνει μια υπέροχη διαμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου.
Ο σκελετός του κτηρίου είναι από οπλισμένο σκυρόδεμα και λόγω του έτους κατασκευής τηρήθηκε ο πιο πρόσφατος αντισεισμικός κανονισμός . Γενικά είναι μια οικοδομή η οποία είναι άρτια κατασκευασμένη .
Δυνατότητα εκμετάλλευσης Ακινήτου : Η εταιρία At Second Chance προτείνει το συγκεκριμένο ακίνητο για:

Επενδυτικά . Αναπτύσοντας μια μικρή μονάδα τουριστικών καταλυμάτων δεδομένου ότι η περιοχή έχει έντονο τουριστικό ενδιαφέρον από έλληνες και ξένους .
Περιγραφή Περιοχής

Ο Μακρύγιαλος βρίσκεται 58 χλμ νοτιοανατολικά του Αγίου Νικολάου και 23 χλμ ανατολικά της Στο χωριό μπορείτε να βρείτε μεγάλα και μικρά ξενοδοχεία, ταβέρνες, εστιατόρια, μπαρ και καφετέριες, σούπερ μάρκετ, φούρνο, ΑΤΜ, ιατρείο και φαρμακείο. Κύριος μοχλός ανάπτυξης είναι οι υπέροχες παραλίες του χωριού και της ευρύτερης περιοχής, η ήρεμη θάλασσα και το εξαιρετικό ορεινό τοπίο που υψώνεται βόρεια του χωριού.

Η κύρια παραλία ενώνει το Μακρύγιαλο με την Ανάληψη και είναι γνωστή ως Χάνι ή Μεγάλη Παραλία. Είναι μια στενή λωρίδα παραλίας με λεπτή άμμο, περιτριγυρισμένη από πολλές καφετέριες, ταβέρνες, ενώ σε πολλά σημεία υπάρχουν μεγάλα αλμυρίκια. Είναι πολύ καλά οργανωμένη με ομπρέλες, θαλάσσια σπορ, ντους, κλπ. Τα νερά είναι πολύ ρηχά και ήρεμα, κάνοντάς την ιδανική για οικογένειες με μικρά παιδιά. Στα δυτικά και δίπλα στο λιμάνι της περιοχής υπάρχει μια σχετικά μικρή παραλία με άμμο, ουσιαστικά προέκταση της Μεγάλης Παραλίας, όπου θα βρείτε δωρεάν ομπρέλες και συνήθως πολύ κόσμο. Δυτικά του χωριού, πίσω από το ακρωτήριο Κατωβίγλι πάνω στο οποίο υπάρχουν τα ερείπια Ρωμαϊκής έπαυλης, ξεδιπλώνεται ο ήρεμος κόλπος του Καλαμοκανιά.

Στο ανατολικό τέρμα του κόλπου του Μακρύγιαλου, ανατολικά της Μεγάλης παραλίας και στην περιοχή της Ανάληψης βρίσκεται η όμορφη παραλία του Μανούσου το Χαλαβρίδι, από όπου μπορεί κάποιος να περάσει μέσα από τη θάλασσα ως τους δύο αμμουδερούς κόλπους της Λαγούφας, δίπλα στα μεγάλα ξενοδοχεία της περιοχής. Ακριβώς στη μύτη του ακρωτηρίου στο πλάι της Λαγούφας, όπου βρίσκεται το σχολείο του Μακρύγιαλου, βρίσκεται η μικρή βραχώδης παραλία Ασπρομούρι, η οποία παίρνει το όνομά της από το χρώμα των βράχων.
Merkmale
Referenz
5192
Vertrag
Verkauf
Art
Gebäude
Fläche
300 m²
Zimmer
5+ zimmer, 3+ badezimmer
gesamte Gebäudestockwerke
4 Stockwerke
andere Merkmale
Straßenseite
Darstellung Süden
Kosten
Preis
€ 400.000
Energieeffizienz
Baujahr
2010
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren