Zweizimmerwohnung neu, Erdgeschoss, Gargittos, Gerakas

Gerakas
  • € 370.000
  • 3
  • 77
  • 2
  • 0
  • Ja
Anzeige aktualisiert am: 16.05.2024
Beschreibung
Στον κεντρικό δρόμο του Χαλανδρίου, στην περιοχή του Πατήματος, βρίσκεται αυτό το εντυπωσιακό διαμέρισμα προς πώληση. Κατασκευασμένο το 2023, αυτό το διαμέρισμα με επιφάνεια 77 τ.μ βρίσκεται σε ισόγειο κτίριο. Αν και μισθωμένο προς το παρόν, θα είναι διαθέσιμο τον Σεπτέμβριο του 2025.

Η διαρρύθμιση του χώρου είναι λειτουργική, με ανοικτή κουζίνα, 2 μπάνια, σαλόνι και τραπεζαρία. Ο εξωτερικός χώρος περιλαμβάνει μια ιδιωτική βεράντα με BBQ, ξυλόφουρνο και αποθήκη. Η αποκλειστική χρήση του κήπου 151 τ.μ προσδίδει μια αίσθηση ηρεμίας και ιδιωτικότητας.

Επιπλέον, το διαμέρισμα διαθέτει πολυτελείς προδιαγραφές όπως πόρτα ασφαλείας, συναγερμό, τζάκι και αυτόνομη θέρμανση με φυσικό αέριο. Είναι επίσης εξοπλισμένο με κλιματισμό, μπόιλερ και διπλά τζάμια με θερμοδιακοπής κατηγορίας Α+.

Με δύο θέσεις στάθμευσης, μία κλειστή πιλοτής και μία υπόγεια, η πρόσβαση είναι εύκολη από τον κεντρικό δρόμο που είναι ασφαλτωμένος. Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν την επιτρεπόμενη κατοχή κατοικιδίων, την ηχομόνωση, τη θυροτηλεόραση και τον δυτικό προσανατολισμό.

Αυτή η μοντέρνα κατασκευή, με πλακάκια δαπέδου, αλουμινίου κουφώματα και εξαιρετική θέα, αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν ένα σύγχρονο και ποιοτικό κατοικία στο Χαλάνδρι. Κωδικός ακινήτου: 11579. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τον ιστότοπο www.cityproperties.gr.
Merkmale
Referenz
11579
Vertrag
Verkauf
Art
Wohnung
Fläche
77 m²
Zimmer
3 (2 schlafzimmer, 1 anderes), 2 badezimmer
Etage
Erdgeschoss, Mit Aufzug
Parkplätze (Auto)
1 parkplatz(e)
andere Merkmale
Kamin
Alarmanlage
Gepanzerte Tür
Straßenseite
Balkon
Privater Garten
Fensterrahmen mit Doppelverglasung / Metall
Kosten
Preis
€ 370.000
Energieeffizienz
Baujahr
2023
Zustand
Neu / Im Bau
Heizung
Unabhängige heizung, fußbodenheizung, methan betrieben
Energieeffizienzklasse
A+
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren