Hotel zur Verkauf

TinosΧώρα
  • € 1.500.000
  • 391
Anzeige aktualisiert am: 17.05.2024
Beschreibung

Κωδικός Ακινήτου: 18 - 22
Στο κέντρο του παλιού λιμανιού της Τήνου, απλώνεται μπροστά μας ένα ασυναγώνιστο ιστορικό κτήριο, με τρεις ορόφους γεμάτους χαρακτήρα και δυνατότητες.

Αυτό το σπάνιο κτίσμα, με τα συνολικά 391 τ.μ. διαμορφωμένα σε τρία επίπεδα, είναι μια μοναδική ευκαιρία για αυτούς που επιζητούν να αποκτήσουν ένα κομμάτι από την ιστορία του νησιού.

Στο ισόγειο συναντάμε 3 δωμάτια εμβαδού 90 τ.μ. , στον πρώτο όροφο 8 δωμάτια εμβαδού 150 τ.μ. και στον δεύτερο όροφο άλλα 8 δωμάτια εμβαδού 150 τ.μ.. Το ακίνητο έχει 2 ανεξάρτητες εισόδους από 2 διαφορετικούς κεντρικούς δρόμους του νησιού και το οικόπεδο του είναι 371 τ.μ.Το κτίριο, που κάποτε λειτουργούσε ως πανσιόν, φιλοξενώντας ταξιδιώτες και προσκυνητές από όλο τον κόσμο, αποτελεί σήμερα ένα αρχιτεκτονικό κειμήλιο που περιμένει να αναβιωθεί με νέα δόξα. Οι εσωτερικοί χώροι, που χρειάζονται ανακαίνιση, προσφέρουν άπλετες δυνατότητες για εξατομίκευση και αναβάθμιση.Ο μαγευτικός κήπος στο πλάι του κτιρίου προσφέρει μια οαση ειρήνης και φρεσκάδας, ενώ ο δυτικός του προσανατολισμός αναδεικνύει μια απόλυτα εντυπωσιακή θέα προς το λιμάνι και την παραδοσιακή χώρα.

Η δυνατότητα να παρακολουθεί κανείς το ηλιοβασίλεμα και τα πλοία να περνούν, βλέποντας τα γειτονικά νησιά της Σύρου και Γυάρου να χάνονται στον ορίζοντα, κάνει αυτήν την ιδιοκτησία μοναδική.Η εξαιρετική τοποθεσία του, σε συνδυασμό με τον ιστορικό του πλούτο και την ατμόσφαιρα του, το καθιστούν μια σπάνια επενδυτική ευκαιρία.


Daskalakis Advisors | Nest Seekers International info@daskalakis-advisors.com
Merkmale
Referenz
18-2230
Vertrag
Verkauf
Art
Gebäude
Fläche
391 m²
Aktuelle Nutzung des Gebäudes
Hotel
andere Merkmale
Gepanzerte Tür
Straßenseite
Kosten
Preis
€ 1.500.000
Energieeffizienz
Baujahr
1921
Zustand
Renovierung notwendig
Energieeffizienzklasse
Η
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren