Einzimmerwohnung Πανουσίου, 18, Zentrum, Amarinthos

AmarinthosΠανουσίου, 18
  • € 300/Monat
  • 1
  • 31
  • 1
  • 1
Anzeige aktualisiert am: 20.05.2024
Beschreibung
Αυτό το στούντιο-διαμέρισμα 30 τ.μ., που βρίσκεται στην καρδιά της Αμαρύνθου Ευβοίας, προσφέρει έναν βολικό και γοητευτικό χώρο διαβίωσης μόλις 100 μέτρα από την όμορφη θάλασσα. Βρίσκεται στον πρώτο όροφο ενός κτιρίου που κατασκευάστηκε το 1994 και είναι σε μέση κατάσταση, ιδανικό για όσους αναζητούν μια κεντρική τοποθεσία κοντά σε όλες τις ανέσεις του χωριού.

Το διαμέρισμα διαθέτει έναν ενιαίο χώρο διαβίωσης και ύπνου με κρεβάτι (140 x 200 εκ., και δυνατότητα προσθήκης έξτρα μονού κρεβατιού), εξασφαλίζοντας άνετη διαμονή. Η κουζίνα είναι καλά εξοπλισμένη με μια μικρή ηλεκτρική κουζίνα, ηλεκτρικό μάτι και ψυγείο, άφθονα ντουλάπια και νεροχύτη, καθιστώντας την προετοιμασία γευμάτων εύκολη υπόθεση. Το μπάνιο είναι εξοπλισμένο με ντουζιέρα. Πρόσθετα έπιπλα περιλαμβάνουν μια ντουλάπα για αποθήκευση, κάνοντας τη μέγιστη δυνατή χρήση του διαθέσιμου χώρου.

Ιδανικό για μηνιαία ενοικίαση κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, αυτό το διαμέρισμα παρέχει μια οικονομική επιλογή διακοπών κοντά στην Αθήνα. Ιδανικό για όσους χρειάζονται διακοπές σε μια κεντρική τοποθεσία δίπλα στη θάλασσα και το κέντρο του χωριού, αυτό το στούντιο διαμέρισμα προσφέρει τον τέλειο συνδυασμό άνεσης και γοητείας.
Merkmale
Referenz
EK-6715665
Vertrag
Miete
Art
Wohnung
Fläche
31 m²
Zimmer
1 schlafzimmer, 1 badezimmer
Etage
1° Etage
Parkplätze (Auto)
1 parkplatz(e)
andere Merkmale
Balkon
Möbliert
Kosten
Preis
€ 300/Monat
Kaution
Nicht angegeben
Energieeffizienz
Baujahr
1994
Energieeffizienzklasse
B
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren

Privatperson