Einfamilienvilla Πάρος, Κυκλάδες, Νότιο Αιγαίο Ελλάδα, Agkairia, Paros

ParosΠάρος, Κυκλάδες, Νότιο Αιγαίο Ελλάδα
  • € 960.000
  • 4
  • 159
  • 2
Anzeige aktualisiert am: 21.05.2024
Beschreibung
Στη νότια περιοχή της Πάρου στην Αγκαίρια, προς πώληση βρίσκεται ένα φανταστικό αυτόνομο σπίτι σε οικόπεδο 2835 τ.μ. με εκπληκτική θέα στην Αντίπαρο, στο Αιγαίο και στις γύρω νήσους. Διαθέτει 3 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια, ένα για το κυρίως υπνοδωμάτιο και το άλλο για τα άλλα δύο, παραδοσιακά ξύλινα κουφώματα με σίτες και διπλά τζάμια, καινούργιες ηλεκτρικές συσκευές, πλακάκια από ιταλική πέτρα τύπου time, φωτισμό από την εταιρεία Bright, ενεργειακό τζάκι, ανεμιστήρες οροφής, αντλία θερμότητας Daikin για ψύξη και θέρμανση, πόρτα ασφαλείας, δορυφορική κεραία, συναγερμό, ηλιακό θερμοσίφωνα 200λίτρων, θερμομονωτική πρόσοψη της γερμανικής εταιρείας STO, τζακούζι πισίνα 3x2,5 πλήρως λειτουργικό, 2 καλυμμένες θέσεις στάθμευσης, πηγάδι με νερό για πολλαπλές χρήσεις και έναν φανταστικό κήπο. Το αυτόνομο σπίτι έχει εύκολη πρόσβαση στην Παροικία, στο Αεροδρόμιο και στην Αλυκή με τις προστατευμένες παραλίες και τις καφετέριες.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις, θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας!
+306947032093, info@smartimmo-invest.de, www.smartimmo-invest.gr

-Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας.

-Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.

-Όλα τα ακίνητα που προβάλλουμε μέσω internet είναι διαθέσιμα, καθώς γίνεται συνεχής ενημέρωση και αποσύρονται τα μη διαθέσιμα.

-Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012.
Merkmale
Referenz
Κ0327
Vertrag
Verkauf
Art
Einfamilienvilla | Luxusimmobilienklasse
Fläche
159 m²
Zimmer
4 (3 schlafzimmer, 1 anderes), 2 badezimmer
Parkplätze (Auto)
2 in lager/garage
andere Merkmale
Kamin
Balkon
Pool
Privater Garten
Kosten
Preis
€ 960.000
Energieeffizienz
Heizung
Unabhängige heizung, wärmepumpe betrieben
Energieeffizienzklasse
A+
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren