Duplexapartment, ausgezeichneter Zustand, 256 m², Nea Kifisia, Kifissia

Kifissia
  • € 1.350.000
  • 5
  • 256
  • 3+
  • Nein
Anzeige aktualisiert am: 21.05.2024
Beschreibung
Αυτή η πολυτελής μεζονέτα βρίσκεται στην περιοχή της Κηφισιάς - Νέας Κηφισιάς και είναι διαθέσιμη προς πώληση. Κατασκευασμένη το 1980 και ανακαινισμένη το 2018, προσφέρει σύγχρονες ανέσεις και άνεση με συνολική επιφάνεια 256 τ.μ.

Η μεζονέτα εκτείνεται σε δύο επίπεδα, το ισόγειο και τον πρώτο όροφο, με δυνατότητα κατασκευής 3ου επιπέδου ή επέκτασης της, καθώς υπάρχει υπόλοιπο δόμησης 100 τ.μ.. Περιλαμβάνει τρία ευρύχωρα υπνοδωμάτια, δύο μπάνια και δύο WC. Στον ισόγειο χώρο βρίσκεται το σαλόνι με τζάκι, η τραπεζαρία και η κλειστή κουζίνα. Το playroom προσφέρει χώρο για ψυχαγωγία και χαλάρωση, και οι βοηθητικοί χώροι καλύπτουν όλες τις πρακτικές ανάγκες.

Η μεζονέτα διαθέτει επίσης ιδιωτικό roof garden και βεράντες, ιδανικές για υπαίθρια δραστηριότητα και χαλάρωση. Ο ιδιωτικός κήπος και η πισίνα προσθέτουν μια αίσθηση πολυτέλειας και ιδιωτικότητας, ενώ το BBQ και η βοηθητική κουζίνα μ ξυλόφουρνο είναι ιδανικό για κοινωνικές συγκεντρώσεις. Η αποθήκη παρέχει επιπλέον χώρο αποθήκευσης.

Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με σύστημα συναγερμού, πόρτα ασφαλείας και ηλιακό θερμοσίφωνα. Η θέρμανση παρέχεται μέσω fan coil, αντλίας θερμότητας, αυτόνομου φυσικού αερίου και ενδοδαπέδιας θέρμανσης. Τα κλιματιστικά εξασφαλίζουν άνετες συνθήκες διαβίωσης καθ' όλη τη διάρκεια του έτους.

Τα δάπεδα είναι από παρκέ και πλακάκι, ενώ τα κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια εξασφαλίζουν εξαιρετική ηχομόνωση και ενεργειακή απόδοση. Η μεζονέτα είναι διαμπερής, προσόψεως και προσφέρει καλή θέα με νοτιοδυτικό προσανατολισμό. Είναι φωτεινή και περιφραγμένη, ιδανική για κατοικίδια. Η θέση στάθμευσης είναι ανοιχτή και η πρόσβαση γίνεται από άσφαλτο.

Η κατοικία βρίσκεται σε οικιστική ζώνη και είναι κατάλληλη για οικογένειες που επιζητούν μια άνετη και πολυτελή διαβίωση σε μια από τις πιο περιζήτητες περιοχές της Αθήνας. Η ενεργειακή κλάση του ακινήτου είναι Γ και είναι διαθέσιμο για άμεση αγορά.

Για περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες, επισκεφθείτε τον ιστότοπο www.cityproperties.gr και αναζητήστε τον κωδικό ακινήτου 11594.
Merkmale
Referenz
11594
Vertrag
Verkauf
Art
Duplexapartment
Fläche
256 m²
Zimmer
5 (3 schlafzimmer, 2 andere), 3+ badezimmer
Etage
Erdgeschoss
gesamte Gebäudestockwerke
2 Stockwerke
Parkplätze (Auto)
1 parkplatz(e)
andere Merkmale
Kamin
Alarmanlage
Gepanzerte Tür
Straßenseite
Balkon
Pool
Privater Garten
Fensterrahmen mit Doppelverglasung / Metall
Kosten
Preis
€ 1.350.000
Energieeffizienz
Baujahr
1980
Zustand
Modernisiert
Heizung
Unabhängige heizung, fußbodenheizung, methan betrieben
Energieeffizienzklasse
Γ
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren