Einzimmerwohnung Λακωνικής 168, 241 50, Καλαμάτα, Zentrum, Kalamata

KalamataΛακωνικής 168, 241 50, Καλαμάτα
  • € 550/Monat
  • 1
  • 37
  • 1
  • 3
  • Ja
Anzeige aktualisiert am: 11.06.2024
Beschreibung
Κωδικός ακινήτου: 2-8841 - Καλαμάτα Κέντρο ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ανακαινισμένο επιπλωμένο διαμέρισμα στον 3 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 37 τ.μ. σε οικόπεδο 700 τ.μ. . Αποτελείται από 1 υπνοδωμάτιο, σαλοκουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένο το 2008 με ενεργειακή κλάση Δ και διαθέτει θέρμανση ατομική - ηλεκτρικό, θέα σε ανοιχτό ορίζοντα, κουφώματα αλουμινίου, πατώματα από πλακάκι, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, πρόσβαση ΑΜΕΑ, πάρκινγκ, κήπο, A/C, ηλεκτρικές συσκευές, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, ανοιχτωσιά, μπαλκόνια 8 τ.μ. απόσταση από θάλασσα 900 μέτρα - Τιμή: 550 €
Νέας κατασκευής, επιπλωμένη, και εξοπλισμένη, δίχωρη γκαρσονιέρα, τρίτου ορόφου με ασανσέρ, με άνετη βεράντα και τέντες, θέση στάθμευσης σε ακάλυπτο, ηλιακό θερμοσίφωνα, και σύγχρονο κλιματισμό.

το σπίτι βρίσκεται δίπλα σε στάση αστική συγκοινωνία, δίπλα σε 2 σουπερμάρκετ και Ιεκ Δέλτα, , 5 ΄από την θάλασσα, πλήρως οργανωμένη γειτονιά, με μεγάλη βεράντα, και απεριόριστη θέα.


Επίσης, βρίσκεται λίγα λεπτά με τα πόδια από το κεντρικό Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, στο κέντρο της Καλαμάτας, και μία ευθεία με τα πόδια ή με το λεωφορείο, από το κέντρο της πόλης.



Διαθέτει σύγχρονη και ποιοτική επίπλωση και εξοπλισμό, που περιλαμβάνει διπλό κρεβάτι και στρώμα ξενοδοχειακού τύπου για άνετο ύπνο,
βασικές ηλεκτρικές συσκευές, και είναι ιδανικό για φοιτητές λόγω της ασφαλούς και προνομιακής τοποθεσίας του, αλλά και για εργαζόμενους.


Κατάλληλο για άνετη διαμονή ενός ατόμου ή ενός ζευγαριού, χωρίς κατοικίδιο ζώο, για μακροχρόνια ενοικίαση, από αρχές ή τέλη Σεπτεμβρίου του 2024.



Μπορεί να συζητηθεί η τιμή ενοικίασης στην περίπτωση προκαταβολικών ενοικίων, για 6 μήνες ή για περισσότερο χρονικό διάστημα.



Οι κοινόχρηστοι λογαριασμοί κόστους 20 ευρώ το μήνα, μπορούν να συμπεριληφθούν στο ενοίκιο σε περίπτωση προκαταβολικών ενοικίων 6 μηνών και πάνω.



Δεν συμπεριλαμβάνονται στην τιμή ενοικίασης λογαριασμοί κατανάλωσης σε ηλεκτρικό ρεύμα, νερό, internet, και λοιπά.

Σε περίπτωση φόρτου των τηλεφωνικών μας κέντρων και κινητών τηλεφώνων, μπορείτε να στείλετε και μήνυμα SMS, Whatsapp,ή Viver, σε κάποιο από τα κινητά μας τηλέφωνα,στα στοιχεία επικοινωνίας.
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ - CKBSM:

Η πρώτη εταιρεία πανευρωπαϊκά, η οποία προσφέρει παραπάνω από 50 υπηρεσίες γύρω από ακίνητα και επιχειρήσεις σε πανελλαδικό επίπεδο.

Δείτε περισσότερα ακίνητα πανελλαδικά, καθώς και τις επιπλέον υπηρεσίες μας και στην ιστοσελίδα: www.ckbsm-realestate.com

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητο να επιδειχθεί η αστυνομική ταυτότητα και ο ΑΦΜ.
Η τοποθεσία των ακινήτων στον χάρτη είναι ενδεικτική.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

ΤΗΛΕΦΩΝΑ: (0030) 2103003018 - (27210)94636 - (0030) 6979800120 - (0030) 6945963363
EMAIL: info@ckbsm-realestate.com
SITE: www.ckbsm-realestate.com
ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ!
Merkmale
Referenz
2-8841
Vertrag
Miete
Art
Wohnung
Fläche
37 m²
Zimmer
1 schlafzimmer, 1 badezimmer
Etage
3° Etage, Mit Aufzug, Mit behinderten gerechtem Zugang
Parkplätze (Auto)
1 parkplatz(e)
andere Merkmale
Gepanzerte Tür
Straßenseite
Balkon
Möbliert
Gemeinschaftsgarten
Fensterrahmen mit Doppelverglasung / Metall
Kosten
Preis
€ 550/Monat
Kaution
Nicht angegeben
Energieeffizienz
Baujahr
2008
Zustand
Modernisiert
Heizung
Unabhängige heizung, stromversorgung
Energieeffizienzklasse
Δ
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren