Gebäude zur Verkauf

Polikastro
  • € 300.000
  • 620
Anzeige aktualisiert am: 25.05.2024
Beschreibung
Πωλείται διώροφη οικοδομή, έτους κατασκευής 1982, συνολικής επιφάνειας 620 τ.μ. με οικόπεδο εμβαδού 1222 τ.μ. στην περιοχή του Πολυκάστρου, Κιλκίς.
Η οικοδομή αποτελείται από υπόγειο, ισόγειο και 1ο όροφο.

Το υπόγειο χρησιμοποιείται ως αποθηκευτικός χώρος επιφάνειας 117,70 τ.μ.. Εκεί βρίσκονται και οι ατομικοί λέβητες των διαμερισμάτων.

Το ισόγειο περιλαμβάνει 1 κατάστημα επιφάνειας 149,50 τ.μ. (ενοικιάζεται), 1 γκαρσονιέρα επιφάνειας 43,53 τ.μ., η οποία αποτελείται από σαλοκουζίνα, μπάνιο και 1 υπνοδωμάτιο και είναι δυτικου προσανατολισμού. Διαθέτει κουφώματα αλουμινίου, ατομικό λέβητα πετρελαίου και το πάτωμα είναι στρωμένο κατά τόπους, με ξύλο, πλακάκι και μουσαμά. Επίσης στο ισόγειο υπάρχει 1 διαμέρισμα επιφάνειας 63,47 τ.μ., το οποίο αποτελείται από σαλοκουζίνα, 2 υπνοδωμάτια, χωλ, και μπάνιο. Διαθέτει κουφώματα αλουμινίου, ατομικό λέβητα θέρμανσης και το πάτωμα είναι στρωμένο με ξύλο και πλακάκι. Είναι νότιου προσανατολισμόυ με μεγάλη εμπρόσθια βεράντα και διαθέτει ξεχωριστή είσοδο από την υπόλοιπη οικοδομή ( ενοικιάζεται ).

Ο 1ος όροφος περιλαμβάνει 1 διαμέρισμα επιφάνειας 103,50 τ.μ., το οποίο αποτελείται από μεγάλο σαλόνι με τζάκι, καινούρια ευρύχωρη κουζίνα, μπάνιο, wc , και 2 υπνοδωμάτια. Διαθέτει κουφώματα αλουμινίου, ατομικό λέβητα πετρελαίου, και τα δάπεδο είναι στρωμένο με πλακάκι. Βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και είναι ευάερο και ευήλιο. 1 ακόμα διαμέρισμα επιφάνειας 79,48 τ.μ., το οποίο αποτελείται από μεγάλη σαλοκουζίνα, 2 υπνοδωμάτια, ευρύχωρο μπάνιο και αποθήκη. Διαθέτει κουφώματα αλουμινίου, ατομικό λέβητα πετρελαίου και το δάπεδο είναι στρωμένο με πλακάκι. Βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και είναι πολύ άνετο και φωτεινό. Υπάρχει και 1 γκαρσονιέρα επιφάνειας 46,31 τ.μ. , η οποία αποτελείται από σαλοκουζίνα με εμπρόσθια ενιαία βεράντα, 1 υπνοδωμάτιο και μπάνιο. Διαθέτει κουφώματα αλουμινίου, ατομικό λέβητα πετρελαίου και το δάπεδο είναι στρωμένο με πλακάκι. Βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.
Επίσης στον 2ο όροφο υπάρχει δώμα με μια αποθήκη επιφάνειας 17,10 τ.μ.

Στη νότια πλευρά της οικοδομή το υπολοιπόμενο οικόπεδο έχει διαμορφωθεί ως πλακόστρωτη αυλή με κήπο και διαθέτει 2 ανοιχτά υπόστεγα επιφάνειας 37,45 τ.μ. και 39 τ.μ. αντιστοιχα.
Το κτίριο έχει πρόσοψη σε κεντρικό δρόμο του Πολυκάστρου και στην εμπρόσθια αυτή πλευρά του διαθέτει χώρο στάθμευσης.

ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ:
Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου ή του Α.Φ.Μ. σας
(σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α).
Παρακαλούμε για ραντεβού υπόδειξης επικοινωνήστε μαζί μας: e-mail: realestate.mixanikoi@gmail.com

Η επιτόπια υπόδειξη του ακινήτου επιβαρύνεται με 10€
Με την ολοκλήρωση της πράξης το παραπάνω ποσόν αφαιρείται από την Μεσιτική αμοιβή.
Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας, το γραφείο μας δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε αλλαγή.
η θέση στο χάρτη είναι ενδεικτική της περιοχής που βρίσκεται το ακίνητο και όχι η ακριβής του θέση.
Merkmale
Referenz
EK-6744145
Vertrag
Verkauf
Art
Gebäude
Fläche
620 m²
gesamte Gebäudestockwerke
2 Stockwerke
Parkplätze (Auto)
1 in lager/garage
andere Merkmale
Dachgeschoss
Straßenseite
Fensterrahmen mit Doppelverglasung / Metall
Darstellung Norden
Kosten
Preis
€ 300.000
Energieeffizienz
Baujahr
1982
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren