Gebäude zur Verkauf

Drosia
  • € 920.000
  • 5+
  • 566
  • 3+
Anzeige aktualisiert am: 23.08.2023
Beschreibung
Πωλείται συγκρότημα δύο πολυτελών κατοικιών, ιδιαίτερης αντισεισμικής κατασκευής με το σύνολο των τοίχων να είναι απο οπλισμένο σκυρόδεμα πάχους 30εκ, συνολικού εμβαδού 566τμ.
Η πρώτη κατοικία αποτελείται απο ισόγειο με σαλόνι, κουζίνα και wc, 1ο όροφο με 2 Υ/Δ master με μπάνιο, 2o όροφο εσωτερικα σοφίτα με υπνοδωμάτιο και βεράντα μοναδικής θέας.
Η δεύτερη κατοικία αποτελείται απο ισόγειο σαλόνι, τραπεζαρία κουζίνα, wc, 1ος όροφος με 1 Υ/Δ master με πολυτελή τουαλέτα, 2 Υ/Δ με κοινόχρηστη τουαλέτα, 2ος όροφος σοφίτα Υ/Δ και μπανιο με βεράντα επίσης μοναδικής θέας.
Η πολυτέλεια στην κατασκευή συνεχίζεται και εσωτερικά με τα ξύλινα δάπεδα που καλύπτουν σχεδόν όλη την επιφάνεια των οικιών με συνδυασμό πολυτελούς γρανίτη δαπέδου. Η δεύτερη κατοικία έξυπηρετείται με πάρκιν 2 αυτοκινήτων, υπόγειο χώρο στούντιο, βοηθητικών χώρων νοικοκυριού. Το συγκρότημα διαθέτει ηλεκτρογεννήτρια για ηλεκτροδότηση σε περίπτωση διακοπών. Το συγκρότημα περιβάλλεται απο κήπο και υπάρχουν διαθέσιμα προς κατασκευή 145τμ υπόλοιπης δόμησης σε σημείο του οικόπεδου.
Merkmale
Referenz
EK-726291
Vertrag
Verkauf
Art
Gebäude | Luxusimmobilienklasse
Fläche
566 m²
Zimmer
5+ zimmer, 3+ badezimmer
gesamte Gebäudestockwerke
3 Stockwerke
Parkplätze (Auto)
1 in lager/garage
andere Merkmale
Kamin
Dachgeschoss
Gepanzerte Tür
Straßenseite
Alarmanlage
Fensterrahmen mit Doppelverglasung / Metall
Kosten
Preis
€ 920.000
Energieeffizienz
Baujahr
1987
Heizung
Unabhängige heizung, diesel betrieben
Energieeffizienzklasse
Γ
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren