Duplexapartment 400 m², Eliki, Diakopto

Diakopto
  • € 600.000
  • 5+
  • 400
  • 3+
  • Nein
Anzeige aktualisiert am: 17.04.2024
Beschreibung
Tο σπίτι το οποίο είναι χτισμένο στο Δημοτικό Διαμέρισμα Ελίκης, Αίγιο, Νομός Αχαΐας, αποτελείται από υπόγειο , ισόγειο και πρώτο όροφο, όπου επικοινωνούν μεταξύ τους με εσωτερική σκάλα από μάρμαρο όνυχα.
Το υπόγειο περιλαμβάνει μια κρεβατοκάμαρα ένα W.C., playroom, αποθήκη και επιπλέον χώρο που μπορεί να στεγάσει γραφεία επιχείρησης.
Το ισόγειο περιλαμβάνει κουζίνα ενιαία με τραπεζαρία, δύο σαλόνια ( το κυρίως ) και το καθιστικό όπου υπάρχει το τζάκι. Το τζάκι είναι ενεργειακό και είναι συνδεδεμένο με τα σώματα του καλοριφέρ , λειτουργεί με ξύλα . Υπάρχει και καυστήρας μάρκας buderus που λειτουργεί με πετρέλαιο. Επίσης έχει μια κρεβατοκάμαρα και ένα W.C.
Ο πρώτος όροφος αποτελείται από τέσσερις κρεβατοκάμαρες , η μία εκ των οποίων περιέχει δικό της μπάνιο. Το κυρίως μπάνιο και ένα δωμάτιο για πλυντήριο – στεγνωτήριο , με εντοιχιζόμενα ντουλάπια.
Σε όλα τα υπνοδωμάτια υπάρχουν εντοιχισμένες ντουλάπες καθώς και στον διάδρομο του πρώτου ορόφου που χρησιμοποιείτε ως λινοθήκη.
Όλα τα δωμάτια του σπιτιού έχουν μπαλκόνια με θέα τη θάλασσα στο πίσω μέρος και το βουνό στο μπροστινό.
Το ισόγειο «βλέπει» και επικοινωνεί με το μπροστινό κήπο του σπιτιού όπου σε πλακόστρωτο υπάρχει πισίνα 60τ.μ. , μπάρμπεκιου με σταθερό τραπέζι μαρμάρινο . Ο κήπος είναι όλος με γκαζόν.
Υπάρχει ηλιακός θερμοσίφωνας τριπλής ενέργειας, ( ζεσταίνει νερό με τον ήλιο, με το ρεύμα και με το boiler του καλοριφέρ ).
Τα κουφώματα είναι όλα αλουμινίου μάρκας Alumil με θερμογέφυρες , σε απόχρωση ξύλου , διπλά τζάμια αλεξίσφαιρα.
Υπάρχει εσωτερικός συναγερμός σε όλο το σπίτι, καθώς και εξωτερικός περιφερειακός για τον περιβάλλοντα χώρο.
Το σπίτι προφυλάσσεται με κλειστό κύκλωμα καμερών στον εξωτερικό χώρο.
Στην είσοδο του κήπου υπάρχουν δύο πόρτες από ανοξείδωτο ατσάλι η μία εκ των οποίων ανοίγει με μοτέρ για την είσοδο οχημάτων και η άλλη είναι συνδεδεμένη με θυροτηλεόραση.
Το σπίτι είναι χτισμένο σε οικόπεδο 2.100τ.μ.. με αντικειμενική αξία του οικοπέδου 210,000€ .

Πώληση, Μεζονέτα, Μπάνια: 7, Εμβαδόν: 400 τ.μ., Δωμάτια: 6, Έτος κατασκευής: 2003, Εξοχική κατοικία, Κλιματισμός, Πισίνα, Θέα, Βεράντα, Τζάκι, Κήπος, Εσωτερική σκάλα, Playroom, Πόρτα ασφαλείας, Συναγερμός, Αποθήκη, Θέση στάθμευσης, Όροφος: Ισόγειο, Επιτρέπονται κατοικίδια, Διαμπερές, Κουζίνες: 1, Κουφώματα: Αλουμινίου, Τύπος δαπέδων: Πλακάκι, Επιφάνεια oικοπέδου: 2000 τ.μ., Eπίπεδα: 3, Θέρμανση: Αυτόνομη θέρμανση, Μέσο θέρμανσης: Πετρέλαιο, Πρόσβαση από: Άσφαλτο, Ζώνη: Οικιστική ζώνη, Ενεργειακή κλάση: Γ, Προσανατολισμός: Βορειοδυτικός, Ρεύμα: Μονοφασικό, Απόσταση απο θάλασσα: 2000
Merkmale
Referenz
327072
Vertrag
Verkauf
Art
Duplexapartment
Fläche
400 m²
Zimmer
6 schlafzimmer, 3+ badezimmer
Etage
Erdgeschoss
gesamte Gebäudestockwerke
3 Stockwerke
Parkplätze (Auto)
1 parkplatz(e)
andere Merkmale
Kamin
Alarmanlage
Gepanzerte Tür
Balkon
Pool
Privater Garten
Fensterrahmen mit Doppelverglasung / Metall
Kosten
Preis
€ 600.000
Energieeffizienz
Baujahr
2003
Heizung
Unabhängige heizung, diesel betrieben
Energieeffizienzklasse
Γ
Zusätzliche Optionen

Inserenten kontaktieren