Hotel for Sale

CorfuΚέρκυρα
  • € 750,000
  • 525
  • 3+
Listing updated on 03/29/2024
Description
Πωλείται συγκρότημα τουριστικών καταλυμάτων συνολικού εμβαδού 525 τ.μ. στην περιοχή Έρμονες-Βάτος, που βρίσκεται στη δυτική πλευρά του νησιού και απέχει μόλις 12χμ από το κέντρο της πόλης.
Είναι πρόσφατα ανακαινισμένο (2019) και αποτελείται από 4 στούντιο (για 2 άτομα), 6 δίχωρα διαμερίσματα (για 4 άτομα) καθώς και την βασική κατοικία των ιδιοκτητών συνολικού εμβαδού 100 τ.μ. Όλα τα διαμερίσματα είναι επιπλωμένα, διαθέτουν εξοπλισμένη κουζίνα με δυνατότητα προετοιμασίας γευμάτων, A/C, τηλεόραση καθώς και free Wi-fi. Καθένα από αυτά έχει επίσης ιδιωτικό μπαλκόνι με απευθείας πρόσβαση στον κήπο και θέα το καταπράσινο της περιοχής αλλά και την πισίνα.
Το συγκρότημα βρίσκεται εντός περιφραγμένου οικοπέδου 2,5 στρεμμάτων, έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να προσφέρει στους φίλους-επισκέπτες την ηρεμία, ασφάλεια και ξεγνοιασιά των διακοπών τους. Προσφέρει επίσης μεγάλη πισίνα, ιδιωτικό πάρκινγκ, περιβάλλεται από δέντρα και αμπελώνες και απέχει μόλις 2,5 χλμ. από τις πιο γνωστές αμμώδεις παραλίες της Γλυφάδας και του Κοντογυαλού, 3,5 χλμ. από τον Άγιο Γόρδη και μόλις 1,5χλμ. από τους Έρμονες.
Το συγκρότημα βρίσκεται μια ανάσα μακριά από τον Πέλεκα, ένα από τα ομορφότερα και γραφικά χωριά της Κέρκυρας ενώ η γύρω περιοχή είναι ιδανική για δραστηριότητες όπως golf, παιχνίδι για μικρούς και μεγάλους στις μεγαλύτερες νεροτσουλήθρες στο θεματικό πάρκο της Aqualand αλλά και σε μεγαλύτερη απόσταση το ιππικό κέντρο Silvaland όπου μπορεί κάποιος να απολαύσει μια βόλτα με τα άλογα.
Το The palm garden λόγω του ότι είναι σε εξαιρετική κατάσταση μετά και την πρόσφατη ανακαίνιση, λόγω του ότι προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσιών (βαθμολογία 9.1 στο Tripadvisor) αλλά και λόγω της θέσης του, ευρισκόμενο κοντά σε διάσημες παραλίες αλλά το θεματικό πάρκο της Aqualand, αποτελεί μια αξιόλογη επενδυτική πρόταση.
Features
Reference
48350
contract
Sale
type
Building
surface
525 m²
rooms
3+ bathrooms
total building floors
2 floors
Car parking
1 in garage/box
Current building use
Hotel
other features
Wired
Expenses
price
€ 750,000
Energy efficiency
year of construction
1987
condition
Excellent / Refurbished
heating
Central, powered by gas oil
Energy Efficiency
Δ
Additional options

Contact the advertiser