Single family villa, new, 725 m², Thrakomakedones, Acharnes

Acharnes
  • € 1,490,000
  • 5
  • 725
  • 3+
  • Yes
Listing updated on 03/04/2024
Description
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΙΔΙΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ

Μέσα σε καταπράσινο τοπίο με απεριόριστη θέα έως και τη Σαλαμίνα συναντάμε αυτή την υπέροχη βίλα με ιδιαίτερη έμφαση στην αξιοποίηση του φυσικού περιβάλλοντος. Με την εφαρμογή πρωτοποριακών μεθόδων και μηχανικής και με ελάχιστο ενεργειακό αποτύπωμα, ο φωτισμός, ο κλιματισμός και η ύδρευση όλου του συγκροτήματος παρέχονται από τα στοιχεία της φύσης σε μεγάλο βαθμό.
Αυτή η μονοκατοικία έχει σχεδιαστεί για να καλύψει όλες τις ανάγκες μιας σύγχρονης οικογένειας. Ο χώρος του κύριου υπνοδωματίου φιλοξενεί επιπλέον ένα επιδαπέδιο jacuzzi, walk-in closet και ιδιωτικό μπάνιο. Το 2ο κύριο υπνοδωμάτιο συνιστά μια εσωτερική μεζονέτα με δυνατότητα πλήρης ανεξαρτησίας έχοντας πρόβλεψη για ξεχωριστή είσοδο. Ένας ανοιχτός χώρος γραφείου συμπληρώνει το ενδιάμεσο επίπεδο των υπνοδωματίων.
Στο επόμενο επίπεδο βρίσκουμε μια μεγάλη κουζίνα που επικοινωνεί με ένα καθημερινό καθιστικό. Στη συνέχεια βρίσκεται ο χώρος της τραπεζαρίας και ο χώρος του κύριου σαλονιού. Επικοινωνεί με τον εξωτερικό χώρο και πιο συγκεκριμένα, με μια πολύ όμορφη βεράντα με καθιστικό, τραπεζαρία, εγκαταστάσεις BBQ και φυσικά την πισίνα.
Στο ισόγειο της κατοικίας συναντάμε έναν ανοιχτό πολυχώρο κατάλληλο για κάθε χρήση. Σήμερα φιλοξενεί ένα 2ο γραφείο, όργανα γυμναστικής, μία κάβα ποτών με ιδανικές συνθήκες και άλλο ένα ανεξάρτητο υπνοδωμάτιο. Στο ίδιο επίπεδο, με ανεξάρτητη είσοδο από το χώρο του κήπου, ένα μικρό πλήρες διαμέρισμα ολοκληρώνει τους κύριους χώρους.
Η θέα, οι σύγχρονες ανέσεις, η εξαιρετικής ποιότητας κατασκευή, ο ηλεκτρομηχανολογικός εξοπλισμός και η παρεχόμενη ιδιωτικότητα είναι βέβαιο ότι καλύπτουν τις ανάγκες ακόμα και του πιο απαιτητικού ανθρώπου.
Features
Reference
W-02OZ1B
contract
Sale
type
Single family villa | Luxury property
surface
725 m²
rooms
5 (4 bedrooms, 1 other), 3+ bathrooms
floor
Ground floor, with lift, with disabled access
total building floors
3 floors
Car parking
1 in shared parking
other features
Fireplace
Alarm system
Security door
External exposure
Balcony
Pool
TV system with satellite dish
Private garden
Expenses
price
€ 1,490,000
Energy efficiency
year of construction
2013
condition
New / Under construction
heating
Independent, floor heating, powered by methane
energy certification
Waiting for certification
Additional options

Contact the advertiser