Hotel for Sale

Paralia
  • € 1,650,000
  • 844
  • 3+
Description
Στην παραλία Κατερίνης στο ποιο τουριστικό μέρος του Νομού Πιερίας διατίθεται προς πώληση Ξενοδοχείο με ισόγειο γωνιακό κατάστημα.

Είναι σε εξαιρετικά πλεονεκτική τοποθεσία, δίπλα στην πλατεία. Είναι υπερπολυτελείας σε άριστη κατάσταση, προσφάτως ανακαινισμένο.

Αποτελείται από 5 επίπεδα. Το ισόγειο έχει εμβαδό 264 τ.μ. από τα οποία τα 30 τ.μ. είναι reception ενώ τα υπόλοιπα 234 τ.μ. είναι το γωνιακό το μαγαζί.

Κάθε όροφος έχει εμβαδό 145 τ.μ. Στον πρώτο όροφο έχει γίνει ένα διαμέρισμα. Διαθέτει συνολικά 16 δωμάτια, πλήρως εξοπλισμένα.

Είναι σπάνια επενδυτική ευκαιρία. Υπερπολυτελής ξενοδοχείο με μεγάλο γωνιακό μαγαζί στην καρδιά της Παραλίας.

Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και το εμπόρευμα του μαγαζιού.

Η παραλία θεωρείτε και είναι το ποιο τουριστικό μέρος του Νομού Πιερίας με παρατεταμένη τουριστική περίοδο από Απρίλιο μέχρι Οκτώβριο. Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες δέχεται χιλιάδες επισκέπτες κάθε βδομάδα, από όλη την Ελλάδα, αλλά και από χώρες του Εξωτερικού.

Επενδυτικά ακίνητα σε τόσο πλεονεκτική τοποθεσία και σε τόσο άριστη κατάσταση δεν γίνονται συχνά διαθέσιμα στην Παραλία Κατερίνης.

Είναι μια μοναδική επενδυτική ευκαιρία.

www.goldrealestate.gr , Gold Real Estate Group τηλέφωνο από σταθερό χωρίς χρέωση για όλη την Ελλάδα 8001007744 και σταθερό 2351077744 .Στην ιστοσελίδα μας έχουμε πάνω από 5000 ακίνητα με φωτογραφικό υλικό και κάθε ακίνητο που υπόκεινται στις ανάγκες σας. Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook: https://www.facebook.com/goldrealestate/, για να βλέπετε πρώτοι , όλα τα νέα μας ακίνητα.
Features
Reference and listing Date
12715255 - 08/16/2023
contract
Sale
type
Building | Luxury property
surface
844 m²
rooms
3+ bathrooms
total building floors
5 floors
Current building use
Hotel
other features
Wired
Security door
External exposure
Alarm system
Expenses
price
€ 1,650,000
Energy efficiency
condition
Excellent / Refurbished
heating
Independent
Energy Efficiency
B
Additional options

Contact the advertiser