Single family villa Άφυτος, Afitos, Kassandra

KassandraΆφυτος
  • € 330,000
  • 3
  • 80
  • 1
  • No
Listing updated on 03/08/2024
Description
Φαίνεται ότι η μικροσκοπική Άφυτος είναι ο προορισμός – στην καρδιά της Κασσάνδρας Χαλκιδικής – που προσελκύει όσους απολαμβάνουν την ηρεμία της περιοχής που είναι ταυτόχρονα δημοφιλής στους παθιασμένους οπαδούς της. Σε αυτή την περίπτωση τουρίστες από όλο τον κόσμο. Για τους λάτρεις της παραδοσιακής πετρόκτιστης αρχιτεκτονικής με στενά πλακόστρωτα δρομάκια, πετρόχτιστα σπίτια και υπέροχες θολωτές εκκλησίες αυτό είναι το μέρος που πρέπει να είναι.

Το σπίτι είναι μοναδικό με μια βίλα 80 τ.μ. που βρίσκεται σε μια περιοχή 550 τ.μ. με περιποιημένους κήπους. Αυτή η αποκλειστική ιδιοκτησία επωφελείται από την πιο εντυπωσιακή θέα στη θάλασσα και παρέχει ένα καταφύγιο για την οικογένεια να χαλαρώσει και να ξεφύγει.

Η ηλιόλουστη βίλα εκτείνεται σε δύο επίπεδα, στο ισόγειο και στον πρώτο όροφο. Στον πρώτο όροφο υπάρχει κουζίνα, σαλόνι και μπάνιο σε στιλ σεφ. Στον δεύτερο όροφο έχουμε ένα μεγάλο μπάνιο και δύο υπνοδωμάτια. Οι πολύ ευρύχωροι εξωτερικοί χώροι διαθέτουν όμορφα δέντρα και θάμνους με αιώρα "παράθυρα με θέα", προς τον κήπο με την πισίνα. Οι ιδιοκτήτες θα φύγουν από το σπίτι είναι πλήρως επιπλωμένο και όλα τα ηλεκτρικά (όπως είναι το κλειδί στο χέρι) προβολή μόνο με ραντεβού! !
Features
Reference
F018
contract
Sale
type
Single family villa
surface
80 m²
rooms
3 (2 bedrooms, 1 other), 1 bathroom
floor
Ground floor
total building floors
2 floors
Car parking
1 in shared parking
other features
Fireplace
Security door
Pool
Furnished
Private garden
Window frames in double glass / wood
Expenses
price
€ 330,000
Energy efficiency
year of construction
2018
condition
New / Under construction
heating
Independent, power supply
energy certification
Waiting for certification
Additional options

Contact the advertiser