Duplex, new, 131 m², Agios Nikolaos Kaisarianis, Kaisariani

Kaisariani
  • € 505,000
  • 3
  • 131
  • 2
  • Yes
Listing updated on 03/10/2024
Description
Υψηλής αισθητικής διαμέρισμα , πολύ φωτεινό με τα καλύτερα σύγχρονα υλικά, βρίσκεται πολύ κοντά στην αγορά και ο δρόμος που βρίσκεται η κατοικία είναι πολυ ήσυχος και κατάλληλος για περίπατο.
Το Παγκράτι, ζωντανό, πολύπλευρο, πολυσυλλεκτικό, γοητευτικό, αναπτύχθηκε και εξελίχθηκε σε μία από τις περιζήτητες συνοικίες της Αθήνας, ιδανικό τόπο για διαβίωση και για κάθε τύπου διασκέδαση, αλλά και σε περιοχή με ιδιαίτερο πολιτιστικό ενδιαφέρον. Το πλεονέκτημα της αθηναϊκής αστικής αυτής γειτονιάς, εκτός των άλλων, είναι η μικρή απόσταση από το κέντρο, αφού σε μόλις 20 λεπτά όμορφης διαδρομής με τα πόδια μπορεί κανείς να βρεθεί στο Σύνταγμα και την Ακρόπολη μέσω του Ζάππειου και του Εθνικού Κήπου. Μουσεία, πάρκα, μνημεία, βιβλιοθήκες και επιστημονικά ιδρύματα έχουν πλέον διεθνή φήμη. Εκτείνεται πίσω από την περιοχή του Προεδρικού Μεγάρου και του Παναθηναϊκού Σταδίου.
Απέχει 13 χλμ από το λιμάνι του Πειραιά και 30 χλμ από το Διεθνές Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος.
Πώληση, Μεζονέτα, Μπάνια: 1, WC: 1, Εμβαδόν: 131 τ.μ., Δωμάτια: 3, Έτος κατασκευής: 2022, Θέα, Βεράντα, Ασανσέρ, Κήπος, Εσωτερική σκάλα, Ρετιρέ, Πόρτα ασφαλείας, Ηλιακός θερμοσίφωνας, Συναγερμός, Αποθήκη, Θέση στάθμευσης, Όροφος: 6ος, Πρόσοψης, Επιτρέπονται κατοικίδια, Κουζίνες: 1, Κουφώματα: Αλουμινίου, Τύπος δαπέδων: Ξύλο, Επιφάνεια oικοπέδου: 152 τ.μ., Νεόδμητο, Eπίπεδα: 2, Θέρμανση: Αυτόνομη θέρμανση, Μέσο θέρμανσης: Φυσικό αέριο, Πρόσβαση από: Άσφαλτο, Ζώνη: Οικιστική ζώνη, Ενεργειακή κλάση: Α+, Ρεύμα: Τριφασικό
Features
Reference
310215
contract
Sale
type
Duplex
surface
131 m²
rooms
3 bedrooms, 2 bathrooms
floor
6° floor, with lift
total building floors
2 floors
Car parking
1 in shared parking
other features
Alarm system
Security door
External exposure
Balcony
Private garden
Expenses
price
€ 505,000
Energy efficiency
year of construction
2022
condition
New / Under construction
heating
Independent, powered by methane
Energy Efficiency
A+
Additional options

Contact the advertiser