Hotel for Sale

Samos
  • € 1,800,000
  • 630
  • 3+
Listing updated on 10/05/2023
Description
Πωλείται ξενοδοχείο 18 δωματίων στο Βαθύ της Σάμου, κατασκευης του 1989 (ολοκλήρωση 1993) σε πολύ καλή κατάσταση, μόλις 5 λεπτά με τα πόδια από το λιμάνι και την πλατεία. Έχει συνολικό εμβαδό 630τμ.

Το κτήριο διαθέτει εξωτερικούς χώρους στην είσοδο και στην πίσω πλευρά του, 2 ορόφους/4 ημιορόφους στους οποίους βρίσκονται 5+4 και 5+4 δωμάτια αντιστοίχως. Στο ισόγειο δίπλα από το σαλόνι βρίσκεται ο χώρος πρωϊνού/καφέ-bar. Επιπροσθέτως η ταράτσα (roof garden) έχει τη συνολικη της επιφάνεια μονωμένη και υπάρχουν οι υποδομές ώστε να αξιοποιηθεί ως bar.

Η μονάδα πωλείται πλήρως επιπλωμένη, με το συνολικό επαγγελματικό εξοπλισμό της που σημαίνει πως καθιστά δυνατή τη συνέχιση της λειτουργίας της από ενδεχόμενο αγοραστή.

Τα δωμάτια περιλαμβάνουν, ψυγειάκι, flat TV, free Wi-Fi, Air Condition, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια σε μπαλκόνια και παράθυρα, μπάνιο, τηλέφωνο, πιστολάκι

Το Βαθύ είναι κωμόπολη της Σάμου. Είναι χτισμένο στην πλαγιά του λόφου πάνω από την πόλη της Σάμου με την οποία ουσιαστικά αποτελεί ενιαίο πολεοδομικό συγκρότημα. Θεωρείται από τους παλαιότερους οικισμούς της Σάμου. Διατηρεί αναλλοίωτα στοιχεία της τοπικής παραδοσιακής αρχιτεκτονικής και έχει ανακηρυχθεί παραδοσιακός οικισμός. Στεγάζεται σε αυτό το αρχαιολογικό μουσείο και διατηρείται εκκλησιαστική συλλογή της βυζαντινής περιόδου. Το Βαθύ είναι σήμερα χαρακτηρισμένος τόπος ιδιαίτερου φυσικού κάλλους.
Features
Reference
EK-3038743
contract
Sale
type
Building | Luxury property
surface
630 m²
rooms
3+ bathrooms
total building floors
6 floors
Car parking
1 in garage/box
Current building use
Hotel
other features
Alarm system
Expenses
price
€ 1,800,000
Energy efficiency
year of construction
1989
condition
Excellent / Refurbished
heating
Central, power supply
Energy Efficiency
Ζ
Additional options

Contact the advertiser