Building for Sale

Lefkada
  • € 360,000
  • 5+
  • 353
  • 3+
Description
Επιχείρηση ενοικίασης με μεγάλες δυνατότητες σε ορεινό χωριό με ευρύχωρο κήπο και μόλις 10 λεπτά με το αυτοκίνητο από την παραλία Πευκούλια

Περιτριγυρισμένη από πλούσιο πράσινο σε μια ήσυχη γειτονιά του χωριού Ασπρογερακάτα, αυτή η γοητευτική μονάδα διαμερισμάτων είναι μια μοναδική ευκαιρία για εποχιακές ή μακροχρόνιες ενοικιάσεις, σε βολική τοποθεσία κοντά σε μερικές από τις γνωστές παραλίες της Δυτικής Ακτής με τα γαλαζοπράσινα νερά της.

Απλώνεται σε 3 επίπεδα, συμπεριλαμβανομένου ενός ημιωρόφου. Αποτελείται από 7 στούντιο, πλήρως επιπλωμένα και εξοπλισμένα, και ένα διαμέρισμα 60 τ.μ. με ενιαίο χώρο καθιστικού, κουζίνας και τραπεζαρίας, ένα υπνοδωμάτιο και ένα μπάνιο. Το τρίτο επίπεδο περιλαμβάνει ένα ευρύχωρο διαμέρισμα 160 τ.μ. με ενιαίο χώρο καθιστικού, κουζίνας και τραπεζαρίας με τζάκι, 3 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια, ένα δωμάτιο γραφείου και αποθήκη.

Ο εξωτερικός χώρος προσφέρει κήπο 350 τ.μ., ιδανικό σημείο για πισίνα ή ακόμα και παιδική χαρά, πολλά καθιστικά που περιβάλλονται από πλούσιο πράσινο και ιδιωτικό χώρο στάθμευσης 250 τ.μ.
Features
Reference and listing Date
1571 - 02/23/2024
contract
Sale
type
Building
surface
353 m²
rooms
5+ rooms, 3+ bathrooms
total building floors
3 floors
Car parking
1 in garage/box
other features
Fireplace
Exposure north
Expenses
price
€ 360,000
Energy efficiency
year of construction
1995
heating
Central, powered by gas oil
Additional options

Contact the advertiser