3-room flat new, first floor, Center, Marousi

Marousi
€ 480,000
4 rooms
145 m²
2 bathrooms
Floor 1
Balcony
Listing updated on 06/13/2023
Description
Διαμέρισμα 145 τ.μ. Πολύδροσο Αμαρουσίου. Σύγχρονο, γωνιακό διαμέρισμα 145 τ.μ. διατίθεται προς πώληση. Το ακίνητο βρίσκεται σε άριστη κατάσταση. 1ου ορόφου.
Πλήρως ανακαινισμένο το 2018. Περιβάλλεται από καταπράσινο κήπο, σε οικόπεδο 2 στρεμμάτων και μπαλκόνια 45τμ που το καθιστούν αρκετά ευρύχωρο για οικογένειες.

Το διαμέρισμα  διαθέτει άνετους χώρους υποδοχής, με μαρμάρινο ενεργειακό τζάκι pellet 8KW καθώς και άνετη τραπεζαρία 10 ατόμων. Υπάρχει βοηθητικό μπάνιο αποτελούμενο από Ντουζ με καμπίνα και θερμοστατική μπαταρία Grohe ,Λεκάνη και Νιπτήρα.

Επίσης διαθέτει γραμμική κουζίνα, με πολύ μεγάλο αποθηκευτικό χώρο με βαγονέτα και τροφοθήκες BLUM , πάγκο εργασίας, με εργονομικό σχεδιασμό με χρήση λευκών συσκευών του γερμανικού οίκου Teka αποτελούμενη από δύο ψυγεία. Υπάρχει εντοιχισμένος φούρνος σε στήλη, εστίες γκαζιού και ηλεκτρικό πλυντήριο πιάτων 60cm. Η κουζίνα βλέπει προς το μεγάλο μπαλκόνι και τον κήπο.

Υπάρχουν 3 Υπνοδωμάτια. Εκ των οποίων το ένα master. Το κύριο λουτρό που αποτελείται από ντουζ, με θερμοστατικές μπαταρίες Grohe και μαρμάρινο νιπτήρα.
Όλα τα δωμάτια έχουν πρόσβαση σε ευρύχωρα φωτεινά μπαλκόνια. Σε κάθε δωμάτιο υπάρχουν πολύ μεγάλες ντουλάπες. Όλες οι ντουλάπες φέρουν μηχανισμούς ,βαγονέτα, και μεντεσέδες με φρένα, βαρέως τύπου μάρκας Blum.

Στον εξοπλισμό του ακινήτου περιλαμβάνεται, ξύλινο δάπεδο σε όλο το σπίτι του σουηδικού οίκου Karhs ,πόρτα ασφαλείας βαρέως τύπου κατηγορίας 4 με έξτρα κλειδαριά υπηρεσίας, Συναγερμός και με κάλυψη των μπαλκονιών συνδεδεμένος με σύστημα αντικλεπτικής ομίχλης του δανέζικου οίκου Protect και έλεγχο από smartphone, σίτες σε όλα τα παράθυρα, ηλιακός θερμοσίφωνας 160 λίτρα Calpak high-selective , προ εγκατάσταση οπτικής ίνας internet ,διακόπτες και πρίζες Legrand premium series , 6 τέντες καλύπτοντάς πλήρως όλα τα μπαλκόνια .

Έχει θέρμανσή είναι αυτόνομή με φυσικό αέριο. Κατασκευής 2019. Σε όλα τα δωμάτια υπάρχουν air condition Α++, καθώς και ενεργειακό τζάκι pellet 8KW στο σαλόνι. Οι θέσεις στάθμευσής του ακινήτου είναι στο ισόγειο σε πιλοτή. Υπάρχει και αποθηκευτικός χώρος

Το ακίνητο εύκολη πρόσβαση καθώς απέχει μόλις 50 μέτρα από στάση λεωφορείων. 700 μέτρα από τον προαστιακό, 650 μέτρα από την Αττική οδό, 1800 μέτρα από στάση Μετρό και παρόλα αυτά βρίσκεται σε μια  πολύ ήσυχη περιοχή, με πολύ πράσινο, αρκετά πάρκα και παιδικές χαρές αλλά και όλα τα μαγαζιά της γειτονίας σε απόσταση με τα πόδια (κάτω από 200 μέτρα έχει φαρμακείο, φούρνο ,μπακάλικο ,super market,Pet shop, λαϊκή αγορά).

Για περισσότερες πληροφορίες για το ακίνητο ή άλλα διαμερίσματα στα βόρεια προάστεια παρακαλώ επικοινωνήσετε μαζί μας.
Features
Reference
ΔΜ046
contract
Sale
type
Apartment | Luxury property
surface
145 m²
rooms
4 (3 bedrooms, 1 other), 2 bathrooms
floor
1° floor
Car parking
1 in shared parking
other features
Fireplace
Security door
External exposure
Balcony
TV system with satellite dish
Shared garden
Window frames in double glass / metal
Expenses
price
€ 480,000
Energy efficiency
year of construction
2019
condition
New / Under construction
heating
Independent, powered by methane
energy certification
Exempt
Additional options

Contact the advertiser