Duplex 306 m², Center, Penteli

Penteli
  • € 790,000
    € 890,000(-11.2%)
  • 5+
  • 306
  • 3+
  • Yes
Listing updated on 05/24/2024
Description
Μπαίνοντας από την κεντρική είσοδο της κατοικίας αντικρύζουμε τον χώρο υποδοχής, ο οποίος έχει πρόσβαση στον καταπράσινο περιποιημένο μπροστινό κήπο. Αμέσως μετά βρίσκουμε το εκλεπτυσμένο καθιστικό με το περίτεχνο τζάκι επενδεδυμένο με μάρμαρο. Η φωτεινή κουζίνα, σε απαλούς χρωματισμούς, έχει πάγκο από corian, φούρνο και εστίες που λειτουργούν με υγραέριο και ηλεκτρικό ενώ προσφέρει άφθονους αποθηκευτικούς χώρους. Η τραπεζαρία βρίσκεται σε ξεχωριστό δωμάτιο, με μεγάλο παράθυρο που βλέπει στον κατάφυτο κήπο, και μπορεί να φιλοξενήσει μεγάλο αριθμό προσκεκλημένων. Η ξύλινη σκάλα με την inox κουπαστη οδηγεί στις τρείς κρεβατοκάμαρες του επόμενου επιπέδου. Η κύρια κρεβατοκάμαρα έχει ensuite μπάνιο, με σικάτα ιταλικά έπιπλα και πλακάκια, και δικό της μπαλκόνι αλλά και παράθυρο. Το επόμενο υπνοδωμάτιο διαθέτει μεγάλο παράθυρο με εκπληκτική θέα, μεγάλες συρόμενες ντουλάπες και μοιράζεται ένα μεγάλο μπάνιο με την τρίτη κρεβατοκάμαρα, η οποία έχει θέα στον κήπο μέσω του δικού της μπαλκονιού. Στη σοφίτα βρίσκεται ένα άνετο καθιστικό με πρόσβαση στην βεράντα, που μπορεί να αποτελέσει την ιδιωτική όαση του ιδιοκτήτη με θέα που φθάνει έως την θάλασσα. Στο ίδιο επίπεδο κάποιος μπορεί επίσης να απομονωθεί στο μεγάλο υπνοδωμάτιο που διαθέτει και ένα πολυτελές μπάνιο. Το ισόγειο καλύπτεται ουσιαστικά από ένα ξεχωριστό διαμέρισμα, το οποίο αποτελείται από καθιστικό με τζάκι και τραπεζαρία, μοντέρνα κουζίνα και δύο υπνοδωμάτια με μπάνιο. Τέλος, στο μεγάλο υπόγειο εκτός από χώρο αποθήκευσης μπορεί να δημιουργηθεί και ένα playroom ή γυμναστήριο.
Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Η Παλαιά Πεντέλη βρίσκεται στα βορειοανατολικά του λεκανοπεδίου Αττικής και εκτείνεται στους νοτιοανατολικούς πρόποδες του όρους της Πεντέλης, σε απόσταση 17 χιλιομέτρων από το κέντρο της Αθήνας.
Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Είναι μια, καταπράσινη ήσυχη και σχετικά αραιοκατοικημένη μεσοαστική περιοχή, με μονοκατοικίες και μεζονέτες εξαιρετικής αισθητικής.
Πλατάνια και πεύκα κυριαρχούν στις όμορφες πλατείες, που συναντιούνται με τα καθαρά σκιερά ρέματα, δίνοντας στο μέρος χαρακτήρα εξοχής, που συνάμα προσφέρει καταπληκτική θέα σε όλο το λεκανοπέδιο και τον Αργοσαρωνικό.
Οι παραδοσιακές ταβέρνες και τα καφέ σε συνδυασμό με το υπέροχο κλίμα της περιοχής, είναι πόλος έλξης για μικρές εξορμήσεις, ενώ το Εθνικό Αστεροσκοπείο, η Μονή Πεντέλης και το Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας προσφέρονται για επισκέψεις επιστημονικού και ιστορικού ενδιαφέροντος.
Προσβασιμότητα: Έχει εύκολη πρόσβαση στις αγορές της Νέας Πεντέλης και των Μελισσίων, που μαζί ανήκουν στον ίδιο Δήμο της Πεντέλης.
Απέχει 10 λεπτά από το σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας, και μόλις 25 λεπτά από το αεροδρόμιο Αθηνών και το λιμάνι της Ραφήνας το οποίο συνδέεται με τα περισσότερα κυκλαδικά νησιά και την Κρήτη, ενώ οι όμορφες παραλίες της Νέας Μάκρης και του Σχοινιά είναι σε κοντινή απόσταση.
Επενδυτική Δυναμική: Αποτελεί ιδανική επιλογή για εξοχική κατοικία με καλές προσβάσεις και πολλές δυνατότητες για υψηλή απόδοση της επένδυσης.
Features
Reference
W-02OU38
contract
Sale
type
Duplex
surface
306 m²
rooms
5+ (6 bedrooms, 1 other), 3+ bathrooms
floor
Ground floor, with lift
other features
Fireplace
Alarm system
Security door
External exposure
Balcony
Private garden
Window frames in double glass / metal
Expenses
price
€ 790,000
Energy efficiency
year of construction
2000
heating
Central, powered by gas oil
energy certification
Waiting for certification
Additional options

Contact the advertiser