Duplex 450 m², Agia Triada, Afidnes

Afidnes
  • € 850,000
  • 5+
  • 450
  • 3+
  • Yes
Description
Ιπποκράτειος Πολιτεία, διατίθεται μοναδική μεζονέτα προς πώληση. Η συνολική επιφάνεια του ακινήτου είναι 450 τ.μ. σε οικόπεδο 1.000 τ.μ.. Το ακίνητο είναι χτισμένο σε 4 επίπεδα τα ποία επικοινωνούν μεταξύ τους με ασανσέρ (ημιυπόγειο, ισόγειο και 1ος όροφος και σοφίτα) και αποτελείται από 5 Master Υ/Δ που καθένα έχει το δικό του μπάνιο, 3 σαλόνια, 3 τζάκια, 3 Κουζίνες, 2 WC καλεσμένων στο κεντρικά σαλόνια. Τα δάπεδα στα σαλόνια είναι από μάρμαρο και τα ΥΔ από παρκέ.

Η θέρμανση του καταπληκτικού αυτού ακινήτου είναι ενδοδαπέδια και αυτόνομη σε κάθε επίπεδο με λέβητα πετρελαίου. Το ακίνητο διαθέτει καταπράσινο κήπο με καταπληκτική πισίνα και αρκετές θέσεις parking.

Λοιπά Χαρακτηριστικά: Έτος κατασκευής: 2000, Ενεργειακό Πιστοποιητικό: Α, Συναγερμός εσωτερικός και εξωτερικός, Αποθήκη, Εντοιχισμένες Ηλεκτρικές Συσκευές, Playroom, Εσωτερική Σκάλα, Διπλά Τζάμια, Σίτες, Βεράντες, , Επιτρέπονται Κατοικίδια, Επενδυτικό, Πολυτελές, Διαμπερές, Προσόψεως, Φωτεινό, Γωνιακό, , Boiler, Γκαζόν, Αυτόματο Πότισμα, Δέντρα, Κήπος, Βαμμένο, κατάλληλο για μόνιμη αλλά και για εξοχική Κατοικία. Το ακίνητο βρίσκεται κοντά στην υπέροχη λίμνη Μπελέτσι σε ένα σπάνιας ομορφιάς υδροβιότοπο.

Για περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο ακίνητο ή για παραπλήσια ενδιαφέροντα ακίνητα παρακαλούμε επισκεφθείτε το site μας : www.mustproperties.gr ή επικοινωνήστε μαζί μας: Τηλ.: +30 210 36 33 337 Εmail: info@mustproperties.gr
Information
other features
Fireplace
Alarm system
External exposure
Balcony
Private garden
Features
Reference and listing Date
1497929 - 02/28/2024
contract
Sale
type
Duplex | Luxury property
surface
450 m²
rooms
5+ (5 bedrooms, 5 others), 3+ bathrooms
floor
2° floor, with lift
total building floors
4 floors
Car parking
1 in shared parking
other features
Fireplace
Alarm system
External exposure
Balcony
Private garden
Expenses
price
€ 850,000
Energy efficiency
year of construction
2010
heating
Independent, floor heating, powered by gas oil
Energy Efficiency
A
Additional options

Contact the advertiser