3-room flat fourth floor, Golf, Glyfada

Glyfada
€ 570,000
4 rooms
132 m²
2 bathrooms
Floor 4
Lift
Balcony
Listing updated on 08/04/2023
Description
Διαμέρισμα Γλυφάδα 132 τ.μ. προς πώληση. Σε εξαιρετική τοποθεσία, πλησίον γκολφ. Το ακίνητο διαθέτει όμορφη θέα, σε ωραία γειτονιά με μεγάλη βεράντα και πράσινο περίγυρο για ώρες ξεκούρασης. Βρίσκεται σε πολύ κοντινή τοποθεσία από το κέντρο της Γλυφάδας, τα σχολεία και την αγορά αλλά παράλληλα προσφέρει ησυχία.

Το διαμέρισμα είναι του 1980, αλλά ανακαινισμένο το 2000.

Μπαίνοντας στο διαμέρισμα συναντάμε άνετους χώρους υποδοχής. Σαλόνι με τζάκι και μεγάλη τραπεζαρία. Στην συνέχεια υπάρχει ανεξάρτητη κουζίνα με δική της καθημερινή τραπεζαρία και είναι εξοπλισμένη με μοντέρνα ξύλα σε καφέ και κρέμ αποχρώσεις και ωραία φινιρίσματα. Προχωρώντας στο εσωτερικό του διαμερίσματος θα βρούμε 3 ευρύχωρα υπνοδωμάτια εκ των οποίων ένα είναι το κύριο δωμάτιο. Υπάρχουν δυο μπάνια.

Καλό θα ήταν να αναφερθεί πως το διαμέρισμα διαθέτει παρκέ πατώματα στα υπνοδωμάτια και στους κύριους χώρους του ακινήτου πλακάκι όπου αυτό δίνει μία μοντέρνα αίσθηση στο χώρο. Το σπίτι διαθέτει και κλιματιστικά. Αντίστοιχα για την ασφάλεια του διαμερίσματος, έχει εγκατασταθεί σύστημα συναγερμού και πόρτα ασφαλείας. Έχει 2 θέσεις στάθμευσης πυλωτής.

Το διαμέρισμα στη Γλυφάδα με την μοντέρνα αισθητική, τοποθετημένο σε μία τόσο όμορφη περιοχή, είναι μία ιδανική επιλογή μόνιμης κατοικίας, που συνδυάζει όλες τις σύγχρονες παροχές ανέσεων. 

Για περισσότερες πληροφορίες για το διαμέρισμα στην Γλυφάδα προς πώληση ή άλλες μονοκατοικίες του ενδιαφέροντός σας παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας
Features
Reference
ΔΓΛ019
contract
Sale
type
Apartment | Luxury property
surface
132 m²
rooms
4 (3 bedrooms, 1 other), 2 bathrooms
floor
4° floor, with lift
Car parking
1 in shared parking
other features
Fireplace
Alarm system
Security door
External exposure
Balcony
TV system with satellite dish
Window frames in double glass / metal
Expenses
price
€ 570,000
Energy efficiency
year of construction
1980
heating
Central
energy certification
Exempt
Additional options

Contact the advertiser