Duplex Πολυτεχνείου 75-77, 555 34, Πυλαία, Center, Pylaia

PylaiaΠολυτεχνείου 75-77, 555 34, Πυλαία
  • € 275,000
  • 3
  • 98
  • 2
  • No
Listing updated on 08/10/2023
Description
Κωδικός ακινήτου: 1055 - Πυλαία Άνω Μαλακοπή ΠΩΛΕΙΤΑΙ επιπλωμένη μεζονέτα 2 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 98 τ.μ. . Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, μπάνιο και WC. Είναι κατασκευασμένη το 2008 και διαθέτει θέρμανση ατομική - αέριο, θέα σε ανοιχτό ορίζοντα, κουφώματα συνθετικά, πατώματα από πλακάκι, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, τζάκι, A/C, συναγερμό, ηλεκτρικές συσκευές, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, σκαλιά εισόδου, BBQ, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα - Τιμή: 275.000 € Πυλαία πωλείται πολυτελής μεζονένα σε ισόγειο και 1ο όροφο με συνολικό εμβαδόν 98τμ. Αναπτύσσεται σε δύο επίπεδα και συγκεκριμένα :

Ισόγειο: Δύο υπνοδωμάτια, μεγάλο μπάνιο, χώρο για πλυντήριο και αποθήκη. Επίσης υπάρχει αυλή που μπορεί να διαμορφωθεί χώρος για BBQ

1ος όροφος: Μεγάλο σαλόνι με τζάκι, χώρο γραφείου, κουζίνα και ένα wc. Επίσης υπάρχει μεγάλο μπαλκόνι με τέντες.

Η θέρμανση είναι ατομική με φυσικό αέριο και υπάρχουν κλιματιστικά σε κάθε δωμάτιο. Πωλείται πλήρως επιπλωμένη με όλες τις ηλεκτρικές συσκευές και τον εξοπλισμό που φαίνεται στις φωτογραφίες. Στα εξτρά του σπιτιού είναι ο συναγερμός, η θωρακισμένη εξώπορτα, τα εξωτερικά κουφώματα με διπλά τζάμια και η κλειστή θέση πάρκινγκ. Έχει εύκολη πρόσβαση στον περιφερειακό και σε αστικές συγκοινωνίες. Είναι ιδανικό για οικογένειες. Υπόδειξη γίνεται μόνο με ραντεβού. 
* Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας.
* Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.
* Όλα τα ακίνητα που προβάλλουμε μέσω internet είναι διαθέσιμα, καθώς γίνεται συνεχής ενημέρωση και αποσύρονται τα μη διαθέσιμα.
* Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 - ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012
Features
Reference
1055
contract
Sale
type
Duplex | Luxury property
surface
98 m²
rooms
3 (2 bedrooms, 1 other), 2 bathrooms
floor
Ground floor
total building floors
2 floors
Car parking
1 in shared parking
other features
Fireplace
Alarm system
Security door
External exposure
Furnished
Private garden
Window frames in double glass / PVC
Expenses
price
€ 275,000
Energy efficiency
year of construction
2008
heating
Independent, powered by methane
energy certification
Exempt
Additional options

Contact the advertiser