Single family villa Chaliotata, Greece, Sami, Kefalonia

KefaloniaChaliotata, Greece
  • € 450,000
  • 4
  • 215
  • 2
  • No
Description
Κωδικός ακινήτου: 1-1160 - Κεφαλονιά Σάμη Πουλάτα ΠΩΛΕΙΤΑΙ επιπλωμένη βίλα ισόγειο συνολικής επιφάνειας 215 τ.μ. σε οικόπεδο 437 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, 2 μπάνια . Είναι κατασκευασμένη το 2011 με ενεργειακή κλάση Β+ και διαθέτει θέρμανση αυτόνομη - πετρελαίου, θέα σε θάλασσα, κουφώματα αλουμινίου συρόμενα, πατώματα από πλακάκι, πόρτα ασφαλείας, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πάρκινγκ, αποθήκη , κήπο, πισίνα, A/C, συναγερμό, ηλεκτρικές συσκευές, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, σκαλιά εισόδου, BBQ, δορυφορική κεραία, νυχτερινό ρεύμα, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα, μπαλκόνια 20 τ.μ. απόσταση από θάλασσα 3200 μέτρα απόσταση από πόλη 14000 μέτρα απόσταση από χωριό 50 μέτρα απόσταση από αεροδρόμιο 18000 μέτρα - Τιμή: 450.000 € (Κωδικός γραφείου SAMI-KEFALONIA ) ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΒΙΛΑ ΣΤΑ ΧΑΛΙΩΤΑΤΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ.
Η ΒΙΛΑ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ, ΤΑ ΧΑΛΙΩΤΑΤΑ. ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΑΥΤΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ, ΟΠΩΣ Η ΛΙΜΝΗ ΜΕΛΙΣΣΑΝΗ, ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΔΡΟΓΚΑΡΑΤΗ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ. ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΕΠΙΣΗΣ, ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ, ΟΠΩΣ Η ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, Η ΑΝΤΙΣΑΜΟΣ.
Η ΒΙΛΑ ΕΧΕΙ ΑΚΟΠΗ ΘΕΑ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΘΥΜΙΖΕΙ ΕΝΑ ΚΑΔΡΟ ΖΩΓΡΑΦΙΑΣ ΔΙΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΤΑΠΡΑΣΙΝΟ ΤΟΠΙΟ.
Ο ΚΑΡΑΒΟΜΥΛΟΣ ΚΑΙ Η ΣΑΜΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΚΟΝΤΙΝΑ ΧΩΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΛΙΩΤΑΤΑ. Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΒΙΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΑΓΟΡΑΣΤΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΑΝΙΚΗ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΣΕΖΟΝ. ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΕΠΕΝΔΥΤΗ.
Από τα 180 μέτρα υψόμετρο που είναι χτισμένο το χωριό τους, οι 85 μόνιμοι κάτοικοι των Χαλιωτάτων στην Κεφαλονιά ατενίζουν απέραντη θέα προς την Ιθάκη. Τα Χαλιωτάτα βρίσκονται στην επαρχία της Σάμης και είναι χτισμένα αμφιθεατρικά, πάνω από τον κάμπο της περιοχής με τα ελαιόδεντρα. Είναι κοντά στα Πουλάτα και τα Γριζάτα, επίσης χωριά που ανήκουν στην ίδια επαρχία.
Στα Χαλιωτάτα βρίσκεται το Σπήλαιο της Δρογκαράτης, που θα πρέπει να επισκεφθείτε οπωσδήποτε. Πρόκειται για ένα από τα εντυπωσιακότερα σπήλαια του ελληνικού χώρου, με μεγάλων διαστάσεων κεντρική αίθουσα, η οποία διαθέτει σπουδαία ακουστική.
Features
Reference and listing Date
1-1160 - 10/05/2023
contract
Sale
type
Single family villa | Luxury property
surface
215 m²
rooms
4 (3 bedrooms, 1 other), 2 bathrooms
floor
Ground floor
Car parking
1 in shared parking
other features
Alarm system
Security door
External exposure
Balcony
Pool
TV system with satellite dish
Furnished
Private garden
Window frames in double glass / metal
Expenses
price
€ 450,000
Energy efficiency
year of construction
2011
heating
Independent, powered by gas oil
Energy Efficiency
B+
Additional options

Contact the advertiser