Duplex Άβια, Άβια 24100, Center, Avia

AviaΆβια, Άβια 24100
  • € 680,000
  • 5+
  • 400
  • 3+
  • No
Description
Στο Δημοτικό Διαμέρισμα Αβίας Μεσσηνίας, σε απόσταση 15 λεπτών έξω από την Καλαμάτα, υπάρχει μια περιοχή με τοπωνύμιο "ΠΛΙΒΙΝΑ". Εκεί, πωλούνται δύο διώροφες μεζονέτες, περίπου 200 τετραγωνικών μέτρων η κάθε μία, σε οικόπεδο 2.284 τετραγωνικών μέτρων.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να αναφερθεί για την συγκεκριμένη ιδιοκτησία, είναι η υπέροχη θέα που έχει το οικόπεδο, ακόμα και από το επίπεδο του εδάφους. Όπως είναι φυσικό και οι δύο μεζονέτες έχουν καταπληκτική και ανεμπόδιστη θέα προς τη θάλασσα, από όλα τα επίπεδα και από όλα τα δωμάτια των σπιτιών, ακόμα και από τα υπόγειά τους!

Οι μεζονέτες είναι ημιτελείς και αποτελούνται από τρία επίπεδα. Το οικόπεδο που τις περιβάλλει είναι μεγάλο και διαμορφωμένο σε πρακτικό, τετραγωνισμένο σχήμα. Έχει παντού γρασίδι και πολλά δέντρα, κυρίως λεμονιές, πορτοκαλιές, ροδιές κ.α.

Αξίζει να σημειωθεί πως το οικόπεδο έχει δική του γεώτρηση, εξασφαλίζοντας συνεχή παροχή νερού καθ όλη τη διάρκεια του χρόνου στις μελλοντικές κατοικίες.

Η απόστασή του από την κοντινότερη παραλία είναι μόλις 300 μέτρα, 2 λεπτά με τα πόδια, καθιστώντας το ιδανικό για τουριστική επένδυση!
Information
other features
Fireplace
Attic
External exposure
Balcony
Private garden
Features
Reference and listing Date
20 20 196 - 04/29/2024
contract
Sale
type
Duplex | Luxury property
surface
400 m²
rooms
5+ (6 bedrooms, 7 others), 3+ bathrooms
floor
2° floor
total building floors
3 floors
Car parking
2 in garage/box
other features
Fireplace
Attic
External exposure
Balcony
Private garden
Expenses
price
€ 680,000
Energy efficiency
condition
New / Under construction
Energy Efficiency
Γ
Virtual tour
Additional options

Contact the advertiser