Duplex Αρκίτσα, Arkitsa, Dafnouses

DafnousesΑρκίτσα
  • € 750/month
  • 4
  • 120
  • 2
  • No
Listing updated on 05/16/2024
Description

***Τιμές ενοικίασης για σαιζόν: Ιούνιος 1.500€ Ιούλιος 2.000€ Αύγουστος 2.500€

Κωδικός Ακινήτου: 65776

Ψάχνετε για έναν άνετο και κομψό χώρο διαβίωσης; Μην ψάχνετε άλλο από αυτή την εκπληκτική επιπλωμένη μεζονέτα, που διαθέτει δύο επίπεδα και συνολική επιφάνεια 120 τ.μ. Με τρία ευρύχωρα υπνοδωμάτια, ένα άνετο σαλόνι, ένα μπάνιο και ένα WC, αυτό το ακίνητο είναι ιδανικό για οικογένειες ή παρέες φίλων που αναζητούν έναν άνετο και φιλικό χώρο διαβίωσης.

Χτισμένη το 2007, αυτή η μεζονέτα διαθέτει ατομική θέρμανση που λειτουργεί με πετρέλαιο, παρέχοντας μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα όλο το χρόνο. Απολαύστε εκπληκτική πανοραμική θέα από την άνεση του σπιτιού σας, ενώ τα δάπεδα με πλακάκια, οι εντοιχισμένες ντουλάπες και οι άφθονοι αποθηκευτικοί χώροι εξασφαλίζουν ότι έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να ζείτε άνετα.

Στις πρόσθετες παροχές περιλαμβάνονται ιδιωτικός χώρος στάθμευσης, αποθήκη 5 τ.μ., όμορφος κήπος, ενεργειακά αποδοτικό τζάκι, κλιματισμός, ηλεκτρικές συσκευές, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακός θερμοσίφωνας, σκάλα εισόδου, μπάρμπεκιου και ανοιχτή διαρρύθμιση. Με μια εσωτερική σκάλα που συνδέει τα δύο επίπεδα, αυτό το ακίνητο είναι ταυτόχρονα λειτουργικό και κομψό.

Μην χάσετε αυτή την απίστευτη ευκαιρία να ζήσετε σε μια από τις πιο περιζήτητες περιοχές της Δαφνούσες Αρκίτσας. Με τιμή ενοικίασης μόλις 7500 ευρώ το μήνα, αυτό το ακίνητο δεν θα είναι διαθέσιμο για πολύ καιρό. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να προγραμματίσετε μια προβολή και να γνωρίσετε την ομορφιά και την άνεση αυτής της εκπληκτικής μεζονέτας από κοντά!

Πληροφορίες 2235300557

Η θέση του ακινήτου στο χάρτη έχει τοποθετηθεί κατά προσέγγιση. Η ακριβής διεύθυνση του παρέχεται κατά την υπόδειξη του ακινήτου.

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

Για περισσότερα ακίνητα επισκεφθείτε τα site μας
www.dom-realestate.gr
www.dom-realestate.com
www.dom-realestate.gr/booking
Features
Reference
65776
contract
Rent
type
Duplex | Luxury property
surface
120 m²
rooms
4 (3 bedrooms, 1 other), 2 bathrooms
floor
Ground floor
total building floors
2 floors
Car parking
1 in shared parking
other features
Fireplace
External exposure
Furnished
Private garden
Expenses
price
€ 750/month
deposit
Not indicated
Energy efficiency
year of construction
2007
heating
Independent, powered by gas oil
energy certification
Waiting for certification
Additional options

Contact the advertiser