Studio Κέντρο, Center, Kamena Vourla

Kamena VourlaΚέντρο
  • € 68,000
  • 1
  • 33
  • 1
  • G
  • No
Listing updated on 04/12/2024
Description

Κωδικός ακινήτου: 65809 Καμένα Βούρλα

Αυτή η επιπλωμένη παραθεριστική κατοικία βρίσκεται στο ισόγειο μιας πολυκατοικίας. Διαθέτει συνολική επιφάνεια 33m² η οποία βρίσκεται μόλις 20 μέτρα από τη θάλασσα, προσφέροντας ένα τέλειο σκηνικό για χαλαρωτικές διακοπές. Το ακίνητο διαθέτει ένα υπνοδωμάτιο, σαλονοκουζίνα και μπάνιο, παρέχοντας βολική διαμονή για τις διακοπές σας.

Χτισμένο το 2002, το ακίνητο είναι μοντέρνο και καλά συντηρημένο, με μια σειρά από ανέσεις που θα κάνουν τη διαμονή σας ευχάριστη. Το σπίτι είναι εξοπλισμένο με κλιματισμό για ψύξη και θέρμανση, παρέχοντας άνεση όλο το χρόνο. Επίσης, η βεράντα προσφέρει εκπληκτική θέα στη θάλασσα.

Διαθέτει κουφώματα αλουμινίου, δάπεδα με πλακάκια, ντουλάπες, κλιματισμό και ηλεκτρικές συσκευές (ψυγείο και φούρνο με εστίες), εξασφαλίζοντας ότι έχετε όλα όσα χρειάζεστε για μια διαμονή. Επιπλέον, το ακίνητο διαθέτει σίτες και διπλά τζάμια, παρέχοντας ένα ήσυχο περιβάλλον.

Το ακίνητο βρίσκεται σε βολική τοποθεσία, σε απόσταση 37 χιλιομέτρων από την πόλη της Λαμίας και 180 χιλιομέτρων από το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, εξασφαλίζοντας ότι μπορείτε εύκολα να εξερευνήσετε τις γύρω περιοχές.

Συνολικά, αυτή η εξοχική κατοικία είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν ένα λειτουργικό διαμέρισμα για να μείνουν δίπλα στη θάλασσα, προσφέροντας αξέχαστες διακοπές.

Τιμή: 68.000€

Πληροφορίες 2235300557

Η θέση του ακινήτου στο χάρτη έχει τοποθετηθεί κατά προσέγγιση. Η ακριβής διεύθυνση του παρέχεται κατά την υπόδειξη του ακινήτου.

Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η υπόδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.

Για περισσότερα ακίνητα επισκεφθείτε τα site μας
www.dom-realestate.gr
www.dom-realestate.com
www.dom-realestate.gr/booking
Features
Reference
65809
contract
Sale
type
Apartment
surface
33 m²
rooms
1 bedroom, 1 bathroom
floor
Ground floor
other features
External exposure
Furnished
Window frames in double glass / metal
Expenses
price
€ 68,000
condominium fees
€ 4/month
Energy efficiency
year of construction
2002
heating
Independent, power supply
energy certification
Waiting for certification
Additional options

Contact the advertiser