Penthouse new, 90 m², Pyrgos Athinon, Ampelokipoi - Pentagon

Ampelokipoi - Pentagon
  • € 360,000
  • 3
  • 90
  • 2
  • 3
  • Yes
Listing updated on 03/26/2024
Description
Μοντέρνο υπό κατασκευή ρετιρέ διαμέρισμα δύο επιπέδων σε πολυτελές κτίριο στην περιοχή Αμπελόκηποι-Γουδί στο κέντρο της Αθήνας. Βρίσκεται κοντά στην Ιατρική Σχολή Αθηνών και σε κοντινή απόσταση από το Κέντρο και το Μετρό καθώς και πολλά νοσοκομεία της περιοχής. Το κτίριο είναι Ενεργειακής Απόδοσης Α και πρόκειται να ολοκληρωθεί στα τέλη του 2023. Αποτελεί ιδανική επιλογή για ζευγάρια, επαγγελματίες ή και φοιτητική κατοικία.
Το διαμέρισμα είναι συνολικά 89.58τμ στον 3ο και 4ο όροφο. Ο 3ος όροφος είναι 57.71τμ και αποτελείται από σαλόνι, μοντέρνα ανοιχτή κουζίνα, 1 υπνοδωμάτια και 1 μπάνιο. Η εσωτερική σκάλα οδηγεί στον 4ο όροφο που είναι 31.87τμ και έχει 1 υπνοδωμάτιο και 1 μπάνιο. Άλλες παροχές περιλαμβάνουν αυτόνομη θέρμανση με ατομικό λέβητα φυσικού αερίου, προεγκατάσταση AC, προεγκατάσταση συστήματος συναγερμού, ενεργειακά κουφώματα με διπλά τζάμια, θερμοπρόσοψη, 1 θέση στάθμευσης, αποθήκη, κ.λπ.

Η μεσιτική αμοιβή προς το γραφείο μας, σε περίπτωση αγοραπωλησίας του συγκεκριμένου ακινήτου, ανέρχεται στο 2% (δύο τοις εκατό) επί της συνολικής πραγματικής αξίας της κύριας συμβάσεως και πλέον του νόμιμου Φ.Π.A (24%), η σε περίπτωση μίσθωσης η μεσιτική αμοιβή είναι ισόποση του μισθώματος και πλέον του νόμιμου Φ.Π.Α. (24%).
Κατά την επίδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η επίδειξη της Αστυνομικής ταυτότητας, καθώς και το Α.Φ.Μ. του ενδιαφερομένου αγοραστή βάση του Νόμου 4072/11.4.2012.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το μεσιτικό γραφείο μας ή επισκεφθείτε το site μας www.allaboutproperty.gr
Features
Reference
S1123C
contract
Sale
type
Penthouse | Luxury property
surface
90 m²
rooms
3 (2 bedrooms, 1 other), 2 bathrooms
floor
3° floor, with lift, with disabled access
total building floors
2 floors
Car parking
1 in garage/box
other features
Alarm system
Security door
External exposure
Balcony
Window frames in double glass / metal
Expenses
price
€ 360,000
Energy efficiency
condition
New / Under construction
heating
Independent, powered by methane
Energy Efficiency
A
Additional options

Contact the advertiser