Single family villa Μύκονος, Main town - Chora, Mykonos

MykonosΜύκονος
  • € 1,850,000
  • 5+
  • 280
  • 3+
  • No
Description
Villa Nirvana - Δείτε αυτή την πραγματικά εντυπωσιακή κυκλαδίτικη βίλα της Μυκόνου που βρίσκεται στην πιο ανερχόμενη περιοχή, Χουλάκια. Μόλις 10' οδικώς από την παραλία του Αγίου Στεφάνου και 5' από την παραλία Χουλάκια.

Πάνω στο λόφο βρίσκεται η Villa Nirvana σε ένα ήσυχο, γαλήνιο περιβάλλον με πανοραμική θέα στη θάλασσα από την ευρύχωρη βεράντα της με εκπληκτικούς εξωτερικούς χώρους καθιστικού, υπαίθριο μπάρμπεκιου και κουζίνας! Απολαύστε τον μεσογειακό ήλιο από τις ξαπλώστρες. Ολοκληρώστε το βράδυ με την παρατήρηση αστεριών από τη βεράντα ή ψήστε ένα γεύμα στο μπάρμπεκιου και απολαύστε το στο υπέροχο υπαίθριο τραπέζι. Πανέμορφα έργα σύγχρονου σχεδιασμού σε χρώματα που εισχωρούν προσθέτουν εξαιρετικές πινελιές χρώματος και στυλ στη φωτεινή εσωτερική διακόσμηση. Απομονωμένη, καλαίσθητη, κομψή και με αξέχαστη θέα στη θάλασσα, η Villa Nirvana θα εμπνεύσει όσους αγαπούν τα χαλαρωτικά γαλαζοπράσινα, κρυστάλλινα νερά της Ελλάδας.

Η κύρια κατοικία αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια και 4 μπάνια, καθιστικό-τραπεζαρία και κουζίνα. Μία σουίτα επισκεπτών με επιπλέον καθιστικό και τραπεζαρία και ένα υπνοδωμάτιο. Οι καταπράσινοι κήποι και η ήρεμη ατμόσφαιρα είναι ένα σπάνιο εύρημα για το νησί της Μυκόνου. Η Villa Nirvana προσφέρει το τέλειο μείγμα άνεσης, ιδιωτικότητας και στυλ.
Features
Reference and listing Date
759003 - 04/22/2024
contract
Sale
type
Single family villa | Luxury property
surface
280 m²
rooms
5+ (5 bedrooms, 2 others), 3+ bathrooms
floor
Ground floor
total building floors
3 floors
Car parking
1 in garage/box
other features
Alarm system
Security door
Balcony
Pool
TV system with satellite dish
Furnished
Private garden
Window frames in double glass / metal
Expenses
price
€ 1,850,000
Energy efficiency
year of construction
2015
condition
New / Under construction
heating
Central, power supply
Energy Efficiency
Γ
Additional options

Contact the advertiser