Duplex 85 m², Evaggelismos, Methoni

Methoni
  • € 340,000
  • 2
  • 85
  • 2
  • No
Listing updated on 10/27/2023
Description
Ένας κρυμμένος παράδεισος στους λόφους του Ευαγγελισμόυ

Ιδιωτικότητα, ηρεμία και ατελείωτη θέα!

Μία διώροφη κατοικία στην ευρύτερη περιοχή του Ευαγγελισμού σε οικόπεδο τεσσάρων στρεμμάτων. Ισόγειος όροφος 55 τ.μ. με ενιαίο χώρο σαλόνι, τραπεζαρία, κουζίνα και ένα WC. Εσωτερική ξύλινη σκάλα οδηγεί στο όροφο 30 τ.μ. όπου στεγάζεται το υπνοδωμάτιο, ένα λουτρό και μία ευρύχωρη βεράντα με εντυπωσιακή θέα.

Στο οικόπεδο βρίσκεται ακόμα αποθήκη 32 τ.μ. η οποία μπορεί εύκολα να αποτελέσει ένα ξενώνα. Σαγηνευτική θέα θάλασσα, όμορφος κήπος με ποικιλία λουλουδιών και 80 παραγωγικά ελαιόδεντρα. Το ακίνητο διατείθεται επιπλωμένο, πλήρως εξοπλισμένο, δάπεδα με πλακάκι ή ξύλο, ήσυχη περιοχή με λίγα σπίτια και 6′-7′ χωματόδρομο.

Το αγροτεμάχιο 4.022 τ.μ. μπροστά από το ακίνητο είναι διαθέσημο προς 80.000€.
Τι να επισκεφθώ:

Σε κοντινή απόσταση, η ιστορική πόλη της Μεθώνης που προσελκύει επισκέπτες για το μεγαλοπρεπές κάστρο, το μεγαλύτερο στα Βαλκάνια. . Μπορείτε να θαυμάσετε το δίδυμο κάστρο της Μεθώνης που βρίσκεται στην Κορώνη. Στην γύρω περιοχή υπάρχει το κάστρο της Πύλου και το αρχαιολογικό μουσείο, το παλάτι του Νέστορα και άλλα ιστορικά μνημεία. Η Μεθώνη έχει μία όμορφη παραλία και σε 5’ ή 10’ απολαμβάνετε και άλλες υπέροχες παραλίες της περιοχής.

Πως μπορώ να αγοράσω:

Ο αγοραστής επιλέγει ένα λογιστή, με την επίδειξη του διαβατηρίου θα του εκδοθεί Ελληνικό ΑΦΜ, χρησιμοποιώντας το ΑΦΜ, το διαβατήριο και οποιοδήποτε έγγραφο αποδεικνύει την διεύθυνση μόνιμης κατοικίας, ο αγοραστής ανοίγει Ελληνικό τραπεζικό λογαριασμό. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε και να σας κατευθύνουμε σε όλα τα στάδια της διαδικασίας.

Ποια είναι τα έξοδά μου:

Αξία αγοράς

Εφορία 3,03%

Συμβολαιογράφος 2%

Υποθηκοφυλακείο 0,7%

Δικηγόρος

Πολιτικός Μηχανικός

Μεσιτικό γραφείο 4% + ΦΠΑ
Features
Reference
2180
contract
Sale
type
Duplex
surface
85 m²
rooms
2 (1 bedroom, 1 other), 2 bathrooms
floor
Ground floor
total building floors
2 floors
Car parking
1 in shared parking
other features
Fireplace
Balcony
Furnished
Private garden
Window frames in double glass / metal
Expenses
price
€ 340,000
Energy efficiency
energy certification
Exempt
Additional options

Contact the advertiser