2-room flat Επ. Οδός 9-Καστοριάς-Νεστορίου, Mesopotamia, Aliakmonas

AliakmonasΕπ. Οδός 9-Καστοριάς-Νεστορίου
  • € 100,000
  • 3
  • 95
  • 2
  • 1
  • No
Description
Πρόκειται για 1 διαμέρισμα των 95 τ.μ. με μπαλκόνια. Το διαμέρισμα βρίσκεται στο 1ο όροφο.

Το χωριό Κολοκυνθού στην Καστοριά προσφέρει αρκετά πλεονεκτήματα για τους κατοίκους του. Ορισμένα από αυτά περιλαμβάνουν:

Φυσική Ομορφιά: Η Κολοκυνθού βρίσκεται σε μια περιοχή με υπέροχα φυσικά τοπία. Η καταπράσινη φύση, τα βουνά και η λίμνη της Καστοριάς η οποία είναι στα 7 περίπου χλμ, προσφέρουν μια εκπληκτική θέα και ευκαιρίες για υπαίθριες δραστηριότητες, όπως πεζοπορία, ποδηλασία και αλιεία.

Ήρεμη Ζωή: Η Κολοκυνθού είναι ένα μικρό χωριό, οπότε η ζωή εκεί είναι πιο ήρεμη και αργή σε σχέση με τις πόλεις. Αυτό μπορεί να είναι ελκυστικό για όσους αναζητούν μια ήρεμη και ήσυχη καθημερινότητα.

Κοινότητα: Οι μικρές κοινότητες, όπως αυτή της Κολοκυνθούς, προσφέρουν ένα αίσθημα κοινότητας και αλληλεγγύης. Οι κάτοικοι συνήθως γνωρίζονται μεταξύ τους και συμμετέχουν σε κοινωνικές εκδηλώσεις και εκδηλώσεις της περιοχής.

Ποιότητα Ζωής: Η ζωή σε ένα μικρό χωριό μπορεί να προσφέρει μια καλή ποιότητα ζωής. Οι κάτοικοι μπορούν να απολαμβάνουν την αγροτική ατμόσφαιρα, τον καθαρό αέρα και την ευκολία πρόσβασης σε φρέσκα τοπικά προϊόντα.

Παραδόσεις και Πολιτισμός: Η ζωή σε ένα χωριό συχνά προσφέρει την ευκαιρία να ζήσετε και να εμβαθύνετε στις τοπικές παραδόσεις και τον πολιτισμό. Οι κάτοικοι μπορούν να συμμετέχουν σε τοπικές εορτές, γιορτές και παραδόσεις, ενώ μπορούν επίσης να απολαύσουν την παραδοσιακή κουζίνα και την τοπική τέχνη.

Επίσης ένας φοιτητής σε Πανεπιστήμιο της Καστοριάς εύκολα θα μπορούσε να μετακινείται είτε με τα μέσα συγκοινωνίας είτε με Ι.Χ. μια και η απόσταση είναι περίπου 7 χλμ.

Πρόσφατα τοποθετήθηκαν γερμανικά κουφώματα (παράθυρα - παντζούρια) αλουμινίου και ατομικό καλοριφέρ πετρελαίου.

Εκτιμάται ότι τo υπόψη διαμέρισμα μπορεί να αξιοποιηθεί και για AIRBNB δεδομένης της τουριστικής κίνησης της πόλης της Καστοριάς.
Information
other features
Attic
Balcony
Shared garden
Features
Reference and listing Date
EK-4953381 - 01/15/2024
contract
Sale
type
Apartment
surface
95 m²
rooms
3 (2 bedrooms, 1 other), 2 bathrooms
floor
1° floor
Car parking
1 in shared parking
other features
Attic
Balcony
Shared garden
Expenses
price
€ 100,000
condominium fees
€ 10/month
Energy efficiency
year of construction
1982
condition
Excellent / Refurbished
heating
Independent, powered by gas oil
Energy Efficiency
A
Additional options

Contact the advertiser

Private person