Duplex, excellent condition, 239 m², Ano Ekali, Ekali

Ekali
  • € 800,000
  • 4
  • 239
  • 3
  • Yes
Listing updated on 04/17/2024
Description
Οροφομεζονέτα σε συγκρότημα άλλων τριών. (Δύο μεζονέτες από επάνω και μια άλλη μονοκατοικία στο πίσω μέρος που μοιράζονται κοινόχρηστο κήπο. Η συγκεκριμένη έχει και αυτόνομο κήπο μπροστά στο σαλόνι. Είναι σύνολο 239 τμ εκ των οποίων τα 196 τμ είναι ισόγειο και τα 43τμ ημιυπόγειο αλλά ο μπροστινός χώρος του μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν playroom ή σαν γραφείο, είναι ισόγειο και βλέπει στον κοινόχρηστο χώρο από την άλλη μεριά του οικοπέδου. Το πίσω μέρος του ημιυπογείου είναι τυφλό και απαρτίζεται από μεγάλο μπάνιο με ντουζιέρα, με ντουλάπια και εγκατάσταση πλυντηρίου, μία μικρή κουζίνα και δωμάτιο- αποθήκη. Μπορεί να λειτουργήσει και ανεξάρτητα από το υπόλοιπο σπίτι.
Θέσεις στάθμευσης για 2 μεγάλα αυτοκίνητα, ή 3 μικρά(όχι στεγασμένο).
Τα 196 τμ απαρτίζονται από μία τεράστια κρεβατοκάμαρα με δικό της μπάνιο και ντουζιέρα, όλο μάρμαρο, 2 άλλα υπνοδωμάτια με μπάνιο πάλι από μάρμαρο και ένα W.C επίσης από μάρμαρο και stucco venecciano στους τοίχους. Έχει αποθήκη με κρυφό κρεββάτι τοίχου και ντουλάπια. Όλα τα μπάνια έχουν παράθυρο. Έχει συναγερμό, αυτόνομη θέρμανση και είναι συνδεδεμένο με αποχέτευση. Είναι πολύ κοντά στην αγορά της Δροσιάς και στο Αρσάκειο.Η περιοχή είναι καταπράσινη με πεύκα και εξαιρετικά ήσυχη.
Πώληση, Μεζονέτα, Μπάνια: 3, Εμβαδόν: 239 τ.μ., Δωμάτια: 3, Έτος κατασκευής: 1991, Κλιματισμός, Θέα, Βεράντα, Ασανσέρ, Τζάκι, Κήπος, Πόρτα ασφαλείας, Συναγερμός, Αποθήκη, Όροφος: Ισόγειο, Πρόσοψης, Επιτρέπονται κατοικίδια, Ανακαινισμένο, Τύπος δαπέδων: Ξύλο, Eπίπεδα: 1, Θέρμανση: Κεντρική θέρμανση, Μέσο θέρμανσης: Πετρέλαιο, Ενεργειακή κλάση: Β, Ρεύμα: Τριφασικό, Έτος Ανακαίνισης: 2017
Features
Reference
266457
contract
Sale
type
Duplex
surface
239 m²
rooms
4 (3 bedrooms, 1 other), 3 bathrooms
floor
Ground floor, with lift
other features
Fireplace
Alarm system
Security door
External exposure
Balcony
Private garden
Window frames in double glass / metal
Expenses
price
€ 800,000
Energy efficiency
year of construction
1991
condition
Excellent / Refurbished
heating
Central, powered by gas oil
Energy Efficiency
B
Additional options

Contact the advertiser