3-room flat Αγκαιριά, Agkairia, Paros

ParosΑγκαιριά
€ 960,000
4 rooms
156 m²
2 bathrooms
Floor G
No Lift
Balcony
Listing updated on 06/17/2024
Description
Πολύ κοντά στην Αλυκή βρίσκεται η νεόδμητη ισόγεια κατοικία 156,76μ² σε κήπο 2835μ² με θέα στη θάλασσα και στο Κυκλαδίτικο τοπίο.

Από την δίφυλλη ξύλινη πόρτα μπαίνουμε στο ηλιόλουστο σαλόνι με τις μεγάλες μπαλκονόπορτες που αφήνουν το μάτι να ατενίζει στο απέραντο γαλάζιο, δίπλα τραπεζαρία και κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη με όλες τις ηλεκτρικές συσκευές και την τροφοαποθήκη.
Μία πόρτα δίπλα στην κουζίνα μας οδηγεί στην εξωτερική τραπεζαρία σκιασμένη με πέργκολα, το BBQ και το μικρό πισινάκι-jacuzzi.
Στο ίδιο επίπεδο 3 υπνοδωμάτια, εκ των οποίων το 1 είναι master με ensuite λουτρό και walk-in ντουλάπα, και 1 ακόμα λουτρό που εξυπηρετεί τα άλλα 2 υπνοδωμάτια.

Η κατοικία διαθέτει μεγάλες πλακοστρωμένες βεράντες, πολύ καλή μόνωση, θερμοπρόσοψη, θέρμανση και ψύξη με αντλία θερμότητας DAIKIN, ξύλινα ενεργειακά κουφώματα, σίτες, ενεργειακό τζάκι, ηλιακό θερμοσίφωνο, ιταλικές ντουλάπες, ανεμιστήρες οροφής σε όλα τα υπνοδωμάτια, επίγεια & δορυφορική κεραία, συναγερμό, 2 θέσεις στάθμευσης στεγασμένες με πέργολα, κήπο με αυτόματο πότισμα, γεώτρηση και σύνδεση με το δίκτυο νερού.
Features
Reference
1923
contract
Sale
type
Apartment
surface
156 m²
rooms
4 (3 bedrooms, 1 other), 2 bathrooms
floor
Ground floor
Car parking
2 in garage/box
other features
Fireplace
Alarm system
External exposure
Balcony
TV system with satellite dish
Private garden
Expenses
price
€ 960,000
Energy efficiency
year of construction
2023
condition
New / Under construction
heating
Independent, powered by heat pump
Energy Efficiency
A
Additional options

Contact the advertiser