3-room flat excellent condition, first floor, Alsos Pagkratiou, Pagkrati

Pagkrati
  • € 480,000
  • 4
  • 101
  • 3
  • 1
  • Yes
Listing updated on 05/22/2024
Description
Ένα όμορφο διαμέρισμα 1ου ορόφου στην καρδιά της Αθήνας σε ιδανική τοποθεσία στο κάτω μέρος του Παγκρατίου και στη γνωστή και κομψή οδό Ριζάρη.
Το διαμέρισμα είναι κατάλληλο για αγοραστές Golden Visa καθώς και για επενδυτές.
Το διαμέρισμα πωλείται πλήρως ανακαινισμένο με υψηλής ποιότητας υλικά στα 465.000 ευρώ καθώς και πλήρως επιπλωμένο και εξοπλισμένο στα 490.000 ευρώ

Διαθέτει 3 υπνοδωμάτια και 3 μπάνια
καθώς και ένα μικρό χώρο εισόδου.

Συνδυάζοντας την άνεση με την εξαιρετική τοποθεσία και την ευκολία πρόσβασης, αυτό το μοναδικό ακίνητο απέχει μόλις 4 λεπτά με τα πόδια από το σταθμό του μετρό Ευαγγελισμός και το Κολωνάκι και θα επιτρέψει στους νέους ιδιοκτήτες να ζήσουν στο έπακρο τις δυνατότητες της πόλης.
Το διαμέρισμα είναι ήσυχο και ηλιόλουστο και η τοποθεσία του ακινήτου είναι στρατηγική καθώς απέχει μόλις 3' με τα πόδια από το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών και 5' με τα πόδια από το σταθμό του μετρό Ευαγγελισμός και την περιοχή Κολωνάκι ή τους Βασιλικούς Κήπους.
Βρίσκεται, επίσης, μόλις 1 χλμ από τον Λυκαβηττό.
Η πολυσύχναστη περιοχή γύρω από το διαμέρισμα έχει όλα όσα χρειάζεστε, όπως σούπερ μάρκετ, νοσοκομεία, σχολεία, παιδική χαρά, γυμναστήριο, πάρκο, εστιατόρια, καταστήματα κ.λπ. ιδανική για οικογένειες και άτομα που θέλουν να επενδύσουν στην αγορά ενός ακινήτου στην καρδιά της Αθήνας και αναζητούν κορυφαία και στρατηγική τοποθεσία.
Το ακίνητο διαθέτει πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης.

Το Παγκράτι είναι μια περιοχή στρατηγικής τοποθεσίας μιας και βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το Κολωνάκι, το Σύνταγμα, τους Βασιλικούς Κήπους, το Καλλιμάρμαρο, τον Λυκαβηττό και μόλις 30 λεπτά με το αυτοκίνητο ή το μετρό από το Λιμάνι του Πειραιά . Απέχει μόλις 5 λεπτά από την πλησιέστερη είσοδο της Αττικής Οδού με άμεση πρόσβαση στο αεροδρόμιο και άλλες τοποθεσίες της Αττικής. Το παγκράτι διαθέτει εξαιρετική συγκοινωνία.
Features
Reference
W-02SNEQ
contract
Sale
type
Apartment | Luxury property
surface
101 m²
rooms
4 (3 bedrooms, 1 other), 3 bathrooms
floor
1° floor, with lift
other features
Alarm system
Security door
Balcony
Window frames in double glass / metal
Expenses
price
€ 480,000
Energy efficiency
year of construction
1963
condition
Excellent / Refurbished
heating
Independent, floor heating, powered by methane
energy certification
Waiting for certification
Additional options

Contact the advertiser