2-room flat excellent condition, first floor, Agia Triada, Midea

Midea
  • € 130,000
  • 3
  • 93
  • 1
  • 1
  • No
Listing updated on 09/20/2023
Description
Στον οικισμό της Αγίας Τριάδας Ναυπλίου, σε κεντρικό σημείο με πολύ καλή προβολή, εύκολη πρόσβαση και ευκολία στάθμευσης, σε απόσταση 11 km και 12 km από τις πόλεις του Άργους και του Ναυπλίου αντίστοιχα, πωλείται πλήρως ανακαινισμένο και ενεργειακά αναβαθμισμένο διαμέρισμα 93 τ.μ.
Κατά την είσοδό μας συναντούμε τον χώρο της σαλοτραπεζαρίας με την έξυπνη διαρρύθμιση και τη μοντέρνα αισθητική, εν συνεχεία αριστερά την κουζίνα σε ξεχωριστό δωμάτιο, τα δύο υπνοδωμάτια με τις εντοιχισμένες ντουλάπες και τέλος το λουτρό.

Το διαμέρισμα έχει ανακατασκευαστεί εκτεταμένα: τοποθετήθηκαν νέα κουφώματα αλουμινίου με θερμοδιακοπή, ανάκλιση, διπλά τζάμια και σίτες, έγινε νέα ηλεκτρολογική και υδραυλική εγκατάσταση, ανακαινίστηκε εξολοκλήρου το λουτρό, όλα τα ξυλουργικά (έπιπλα κουζίνας, ντουλάπες και πόρτες) αντικαταστάθηκαν ενώ διατηρήθηκαν τα δάπεδα από ξύλινο πάτωμα και μωσαϊκό, όντας σε άριστη κατάσταση. Η θέρμανση του διαμερίσματος γίνεται μέσω καυστήρα pellet και η θέρμανση - ψύξη με τις μονάδες κλιματισμού. Επιπρόσθετο πλεονέκτημα είναι το ισχυρό αίσθημα ασφάλειας που παρέχουν η θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας και ο εγκατεστημένος συναγερμός. Στο μπαλκόνι υπάρχει τέντα και στο μπαλκόνι της κουζίνας η εξωτερική μεταλλική σκάλα που οδηγεί στην ταράτσα.

Εκεί, έχοντας την αποκλειστική χρήση, έχει κατασκευαστεί ένα δώμα, ένας όμορφος κλειστός και φωτεινός χώρος με τζαμαρία 16 τ.μ., ο οποίος διαθέτει και νεροχύτη. Εκεί μπορεί κανείς να απολαμβάνει τα καλοκαιρινά βράδια τη δροσιά και την ανεμπόδιστη θέα προς τον αργολικό κάμπο και το Ναύπλιο με το Παλαμήδι, κάνοντας χρήση του ως roof garden.

Για περισσότερες πληροφορίες είμαστε στην διάθεσή σας!

PS Real Estate, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 6986989066, email: ps.infore@gmail.com

*Προσοχή, για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής σας ταυτότητας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-04-2012 ΦΕΚ 86 Α.
Features
Reference
342604
contract
Sale
type
Apartment
surface
93 m²
rooms
3 (2 bedrooms, 1 other), 1 bathroom
floor
1° floor
other features
Alarm system
Security door
External exposure
Balcony
Furnished
Window frames in double glass / metal
Expenses
price
€ 130,000
Energy efficiency
condition
Excellent / Refurbished
heating
Independent, powered by pellets
energy certification
Exempt
Additional options

Contact the advertiser