3-room flat Βύρωνας, Neo Pagkrati, Vironas

VironasΒύρωνας
  • € 350,000
  • 4
  • 148
  • 2
  • 4
  • Yes
Listing updated on 12/18/2023
Description
Βύρωνας όρια με Παγκράτι, διατίθεται προς πώληση διαμέρισμα συνολικής επιφάνειας 148τμ 4ου ορόφου σε πολυκατοικία χτισμένη στα τέλη της δεκαετίας '00. Η οικοδομή είναι κλασικό δείγμα της δεκαετίας που ανεγέρθη με απαλά γήινα χρώματα στην πρόσοψη ενώ σχεδιαστικά ακολουθεί το "μοντέρνο" για την εποχή στυλ που είχε παγιωθεί στις πολυκατοικίες από τα τέλη της δεκαετίας του '90 μέχρι τα τέλη της δεκαετίας του '00 αποπνέοντας ένα συντηρητικό χαρακτήρα της προ της οικονομικής ύφεσης περιόδου της χώρας μας. Σήμερα, βλέποντάς την κάποιος από μακριά, καταλαβαίνει άμεσα πως πρόκειται για κτήριο παλαιότητας 15 ετών.

Το διαμέρισμα διαθέτει εξαιρετικά άνετους χώρους με δύο καθιστικά, κουζίνα ενιαία με το ένα εξ' αυτών, τρία υπνοδωμάτια και δύο μπάνια. Η διαρρύθμισή του, παρότι δεν ακολουθεί κάποιον τυπικό σχεδιασμό, είναι ιδιαιτέρως βολική αφού χωροταξικά είναι σαν να χωρίζεται σε δύο τμήματα όπου από την μία πλευρά και δεξιά της εισόδου του ακινήτου, βρίσκονται οι καθημερινοί χώροι δηλαδή τα δύο καθιστικά και η κουζίνα και από την άλλη πλευρά τα τρία υπνοδωμάτια και τα δύο μπάνια. Μπαίνοντας κανείς στο διαμέρισμα βλέπει το πρώτο καθιστικό το οποίο θα μπορούσε να έχει την χρήση και τραπεζαρίας με πρόσβαση στην βεράντα ενώ δεξιά του είναι η κουζίνα, ενιαία και με παράθυρο προς το ακάλυπτο. Περνώντας από την κουζίνα κατευθύνεται κανείς στο δεύτερο και κύριο καθιστικό που έχει το τζάκι και το οποίο και αυτό έχει πρόσβαση στην ίδια βεράντα. Από την άλλη πλευρά του ακινήτου θα βρείτε τα τρία υπνοδωμάτια (δύο παιδικά και ένα αρκετά μεγάλο για χωρέσει διπλό κρεβάτι) το πρώτο μπάνιο με το ντους και το δεύτερο με την μπανιέρα. Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του ακινήτου είναι πως ενώ πρόκειται για ένα εξαιρετικά άνετο οροφοδιαμέρισμα, και ως εκ τούτου διαμπερές, δεν διαθέτει μπαλκόνι στην πίσω πλευρά προς τον ακάλυπτο παρά μόνο παράθυρα.

Περιηγηθείτε με τις φωτογραφίες σ' αυτόν τον πανέμορφο χώρο που μπορεί να φιλοξενήσει τις ανάγκες μια τετραμελούς οικογένειας χωρίς να χρειαστεί να κάνουν καμία έκπτωση, ενώ από το μπαλκόνι τους να χαίρονται τον ήλιο και τον αττικό ουρανό. Σε ο,τι αφορά την περιοχή, βρίσκεται στα όρια του Βύρωνα με το Παγκράτι σε έναν εξαιρετικά ήσυχο δρόμο με μικρή κυκλοφορία και ελάχιστη όχληση.

Επιπλέον χαρακτηριστικά: Αυτόνομη θέρμανση με πετρέλαιο, κουφώματα αλουμινίου, πάτωμα επενδεδυμένα με πλακάκια, τζάκι, πόρτα ασφαλείας, αποθήκη.

Ενεργειακό πιστοποιητικό: υπό έκδοση

Απόσταση από:
Αγορά του Βύρωνα 450μ
ΑΒ Βασιλόπουλος 180μ
Πλατεία Δεληολάνη 500μ
Πλατεία Αγίου Λαζάρου 300μ

Τιμή: €350.000 (Η μεσιτική αμοιβή ανέρχεται στα 2% επί της τιμής πώλησης, πλέον 24% Φ.Π.Α)
Features
Reference
443457
contract
Sale
type
Apartment
surface
148 m²
rooms
4 (3 bedrooms, 1 other), 2 bathrooms
floor
4° floor, with lift
other features
Fireplace
Security door
External exposure
Balcony
Window frames in double glass / metal
Expenses
price
€ 350,000
condominium fees
€ 15/month
Energy efficiency
year of construction
2007
heating
Independent, powered by gas oil
energy certification
Exempt
Additional options

Contact the advertiser