Duplex, excellent condition, 150 m², Tabouria, Tabouria - Agia Sofia

Tabouria - Agia Sofia
  • € 500,000
  • 5
  • 150
  • 2
  • Yes
Listing updated on 03/04/2024
Description
Εάν θέλετε να ζείτε σε ένα σπίτι γεμάτο φως, που προσφέρει πολυτέλεια και θέα, τότε αυτή η μεζονέτα θα μπορούσε να είναι το σπίτι των ονείρων σας. Αυτή η καταπληκτική μεζονέτα βρίσκεται στον 4ο και 5ο όροφο μιας σύγχρονης πολυκατοικίας στον Πειραιά. Ο 4ος όροφος αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια και 1 μπάνιο, ενώ ο 5ος όροφος αποτελείται από ένα σαλόνι, τραπεζαρία, την κουζίνα και 1 WC. Η μεζονέτα έχει κατασκευαστεί το 2007 και έχει γίνει ανακαίνιση το 2020. Είναι διαμπερής, έχει ενεργειακό τζάκι, μεγάλα μπαλκόνια και στο μπροστινό μπαλκόνι υπάρχει το μπάρμπεκιου. Διαθέτει, επίσης, χώρο στάθμευσης για 2 αυτοκίνητα και 1 αποθήκη 10 τ.μ. Το ακίνητο είναι ιδανικό για μια οικογένεια αλλά και για επενδυτικό σκοπό, καθώς βρίσκεται σε μια εξαιρετική τοποθεσία κοντά στο μετρό Μανιάτικα και στα Μ.Μ.Μ.

* Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση

Μια παραθαλάσσια και φιλική για οικογένειες γειτονιά, που διατηρεί ακόμα την αυθεντικότητά της, ο Πειραιάς είναι η πόλη, όπου η ισχυρή ναυτιλιακή βιομηχανία της Ελλάδας γεννήθηκε και διατηρεί ακόμα και σήμερα τον ισχυρό θαλάσσιο χαρακτήρα της, έχοντας τη βάση τους εκεί οι περισσότερες ναυτιλιακές εταιρείες.Επίσης, εδώ εδρεύει ο Ολυμπιακός και ο όμιλος Ερετών, ο αρχαιότερος εν ενεργεία κωπηλατικός σύλλογος των βαλκανίων.
Στον δήμο βρίσκονται 140 σχολεία και 2 πανεπιστήμια, το Οικονομικό πανεπιστήμιο και η Ανώτατη σχολή Ναυτικών δοκίμων. Στην πόλη αυτή συναντάς το όμορφα αναστηλωμένο Δημοτικό Θέατρο, το Βεάκειο, το Αρχαιολογικό μουσείο, το Ναυτικό μουσείο, το μουσείο των Ηλ. Σιδηροδρόμων και την Δημοτική Πινακοθήκη. Ο Πειραιάς χαρακτηρίζεται από μικρούς γραφικούς κολπίσκους, με πολύ καλές ψαροταβέρνες, ενώ περιλαμβάνει και όλες τις συνήθειες μιας μεγαλούπολης όπως καταστήματα, κινηματογράφοι, θέατρα, εστιατόρια, μπαρ, καφέ και μουσεία.
Προσβασιμότητα: O Πειραιάς πλέον διαθέτει τρεις νέες στάσεις μετρό που του επιτρέπουν να συνδέεται πλήρως με το κέντρο της Αθήνας και τις υπόλοιπες περιοχές, ο συνολικός χρόνος μέχρι το αεροδρόμιο είναι μόλις 1 ώρα. Επίσης, διαθέτει τραμ, σιδηροδρομικό σταθμό και αρκετές γραμμές λεωφορείων. Τέλος, είναι ο κύριος μεταφορικός σταθμός για επιβατικά, εμπορικά πλοία και κρουαζιερόπλοια.
Επενδυτική δυναμική: Η γειτονιά επωφελήθηκε σημαντικά από την ανάπτυξη του λιμανιού του Πειραιά, την επέκταση του μετρό και το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, καθιστώντας την κορυφαία επιλογή για επενδύσεις σε ακίνητα.
Features
Reference
W-02STQ5
contract
Sale
type
Duplex | Luxury property
surface
150 m²
rooms
5 (4 bedrooms, 1 other), 2 bathrooms
floor
4° floor, with lift, with disabled access
total building floors
2 floors
Car parking
1 in shared parking
other features
Fireplace
Alarm system
Security door
External exposure
Balcony
Window frames in double glass / metal
Expenses
price
€ 500,000
Energy efficiency
year of construction
2007
condition
Excellent / Refurbished
energy certification
Waiting for certification
Additional options

Contact the advertiser