Duplex 175 m², Peraia, Thermaikos

Thermaikos
  • € 260,000
  • 5+
  • 175
  • 2
  • No
Description
Κάτω Περαία πωλείται πανέμορφη μεζονέτα 175 τ.μ. κατασκευής 1991 σε συγκρότημα κατοικιών με υψηλής αισθητικής περιβάλλοντα χώρο, με καλαίσθητο κήπο, παιδική χαρά και θέσεις στάθμευσης.
Αποτελείται από τρία επίπεδα. Στο ανώγειο επίπεδο όπου βρίσκεται και η κύρια είσοδος της κατοικίας συναντάμε ένα πολύ μεγάλο σαλόνι με τζάκι και μία κουζίνα. Στο χώρο του ημιυπογείου ο οποίος διαθέτει δική του είσοδο και μπορεί να λειτουργήσει και αυτόνομα, βρίσκεται ένας ενιαίος χώρος με κουζίνα, μία όμορφη γωνία με έπιπλο γραφείου και βιβλιοθήκη, ένα μπάνιο και μία αποθήκη. Τέλος στον πρώτο όροφο βρίσκεται η κύρια κρεβατοκάμαρα η οποία διαθέτει βεστιάριο, δύο επιπλέον υπνοδωμάτια και ένα μεγάλο μπάνιο.
Η θέρμανση της μεζονέτας είναι ατομική με πετρέλαιο, υπάρχει κεντρικός ηλιακός θερμοσύφωνας και κλιματιστικό σε κάθε όροφο. Τα κουφώματα είναι αλουμινίου σε απόχρωση ξύλου με τζάμια διπλής υάλωσης και σίτες.
Διαθέτει δύο μεγάλες βεράντες με τέντες και θέα τον πανέμορφο κήπο του συγκροτήματος, ενώ για αποκλειστική χρήση από τους ιδιοκτήτες της μεζονέτας υπάρχει και ένας μικρός.
Features
Reference and listing Date
291001-1411 - 03/04/2024
contract
Sale
type
Duplex | Luxury property
surface
175 m²
rooms
5+ (3 bedrooms, 3 others), 2 bathrooms
floor
Ground floor
total building floors
3 floors
Car parking
1 in shared parking
other features
Fireplace
Alarm system
Security door
Balcony
Window frames in double glass / PVC
Expenses
price
€ 260,000
Energy efficiency
year of construction
1991
heating
Independent, powered by gas oil
Energy Efficiency
Ε
Additional options

Contact the advertiser