Duplex 85 m², Center, Pefka

Pefka
  • € 135,000
  • 3
  • 85
  • 1
  • No
Description
Κωδικός ακινήτου: 1168 - Πεύκα Κέντρο ΠΩΛΕΙΤΑΙ μεζονέτα 2 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 85 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, μπάνιο . Είναι κατασκευασμένη το 2004 και διαθέτει θέρμανση ατομική - πετρέλαιο, κουφώματα συνθετικά, πατώματα από πλακάκι, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πάρκινγκ, αποθήκη , τζάκι, σίτες, διπλά τζάμια, σκαλιά εισόδου, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα απόσταση από χωριό 50 μέτρα - Τιμή: 135.000 €
Εξαιρετική μεζονέτα δύο επιπέδων. Στο ισόγειο υπάρχουν τρία δωμάτια, εσωτερική αποθήκη και μπάνιο. Στον ημιώροφο βρίσκεται η σαλοκουζίνα με το τζάκι. Έχει ατομική θέρμανση πετρελαίου και υπάρχει δυνατότητα για ατομική θέρμανση φυσικού αερίου. Το πάρκινγκ είναι ανοιχτό, μίας θέσης. Βρίσκεται δίπλα στο κέντρο και είναι ιδανικό για οικογένειες. Υπόδειξη γίνεται μόνο με ραντεβού.

* Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας.
* Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.
* Όλα τα ακίνητα που προβάλλουμε μέσω internet είναι διαθέσιμα, καθώς γίνεται συνεχής ενημέρωση και αποσύρονται τα μη διαθέσιμα.
* Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 - ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012
Information
other features
Fireplace
Security door
Window frames in double glass / PVC
Features
Reference and listing Date
1168 - 04/22/2024
contract
Sale
type
Duplex | Luxury property
surface
85 m²
rooms
3 bedrooms, 1 bathroom
floor
Mezzanine
total building floors
2 floors
Car parking
1 in shared parking
other features
Fireplace
Security door
Window frames in double glass / PVC
Expenses
price
€ 135,000
Energy efficiency
year of construction
2004
heating
Independent, powered by gas oil
energy certification
Waiting for certification
Additional options

Contact the advertiser