Duplex, excellent condition, 180 m², Fourka, Kassandra

Kassandra
  • € 550,000
  • 4
  • 180
  • 2
  • No
Listing updated on 03/20/2024
Description
Ανακαλύψτε μια εξαιρετική μεζονέτα που αποτελεί την επιτομή της πολυτελούς διαβίωσης. Φωλιασμένη στη γραφική Σκάλα Φούρκας στη Χαλκιδική, αυτό το μοναδικό ακίνητο βρίσκεται στην ιδανική τοποθεσία ώστε οι ιδιοκτήτες του να απολαμβάνουν την εκπληκτική θέα στο Αιγαίο Πέλαγος και τη γύρω περιοχή.

Μπαίνοντας στο εσωτερικό θα μαγευτείτε από την αριστοτεχνική δεξιοτεχνία και την προσοχή στη λεπτομέρεια. Με συνολική επιφάνεια 180 τ.μ. σε οικόπεδο 350 τ.μ., αυτό το ευρύχωρο καταφύγιο διαθέτει τρία υπνοδωμάτια, δύο μπάνια και μια ανοιχτή διαρρύθμιση στο ισόγειο που αποπνέει κομψότητα.

Βυθιστείτε σε έναν κόσμο εκλεπτυσμένης διαβίωσης, όπου τα υλικά υψηλής ποιότητας συναντούν το σύγχρονο ντιζάιν. Η πρόσφατη ανακαίνιση έχει γίνει με τα καλύτερα υλικά της αγοράς, αναδεικνύοντας κάθε γωνιά αυτού του μοναδικού σπιτιού. Αφεθείτε στην απόλυτη άνεση και ευκολία με ένα έξυπνο σύστημα που ελέγχει τα φώτα και το σύστημα σκίασης.

Οι κοντινές παραλίες της Χαλκιδικής σας περιμένουν να τις ανακαλύψετε. Νιώστε την απαλή άμμο και αφήστε τον ρυθμικό ήχο των κυμάτων να ταξιδέψει τις αισθήσεις σας.

Βυθιστείτε στον κόσμο της αποκλειστικότητας, του κύρους και της παράκτιας γαλήνης. Καλώς ήρθατε σε ένα μέρος όπου τα όνειρα πραγματοποιούνται και οι αναμνήσεις δημιουργούνται. Ανακαλύψτε το παραθαλάσσιο καταφύγιό σας στη Σκάλα Φούρκας Χαλκιδικής.
Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Η Κασσάνδρα είναι η δυτικότερη χερσόνησος της τρίαινας της Χαλκιδικής, σε κοντινή απόσταση από το Μητροπολιτικό κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Μοναδικά χαρακτηριστικά: Η Κασσάνδρα παρέχει στους επισκέπτες της ότι χρειάζονται για αξέχαστες διακοπές. Παραλίες που ικανοποιούν τις πιο απαιτητικές σας προσδοκίες, δάση που ζητούν να εξερευνηθούν, αρχαιολογικοί χώροι που σας ταξιδεύουν σε ένα μεγαλειώδες παρελθόν και τοπικά προϊόντα υψηλής γαστρονομικής αξίας.

Προσβασιμότητα: Η Κασσάνδρα βρίσκεται σε απόσταση 80 χλμ από το Διεθνές αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης με το οποίο συνδέεται μέσω της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Μουδανίων.

Επενδυτική Ευκαιρία: Η περιοχή της Κασσάνδρας, λόγω του μοναδικού τουριστικού της χαρακτήρα και της μικρής απόστασης από το Διεθνές Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης, αποτελεί κορυφαία επιλογή για επενδύσεις σε ακίνητα τα τελευταία χρόνια, τόσο στον τομέα της φιλοξενίας όσο και της κατοικίας, προσελκύοντας σημαντικές επενδύσεις από Κεντρική Ευρώπη, Μέση Ανατολή και την ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων.
Features
Reference
W-02SQHN
contract
Sale
type
Duplex | Luxury property
surface
180 m²
rooms
4 (3 bedrooms, 1 other), 2 bathrooms
floor
Ground floor, with disabled access
total building floors
3 floors
Car parking
1 in shared parking
other features
Fireplace
Security door
External exposure
Balcony
Pool
Furnished
Private garden
Window frames in double glass / metal
Expenses
price
€ 550,000
Energy efficiency
year of construction
2011
condition
Excellent / Refurbished
energy certification
Waiting for certification
Virtual tour
Additional options

Contact the advertiser