Penthouse 107 m² with balcony, Amfiali, Keratsini

Keratsini
  • € 150,000
  • 3
  • 107
  • 1
  • 3
  • No
Listing updated on 05/05/2024
Description
Εξαιρετικό επιπλωμένο ρετιρέ διαμέρισμα 4ου ορόφου 107 τμ κατασκευής του 1980 με απεριόριστη θέα βουνό και θάλασσα στην περιοχή της Αμφιάλης στο Κερατσίνι.
Διαθέτει 3 υπνοδωμάτια , 1 μεγάλο μπάνιο με παράθυρο ,1 ανεξάρτητη κουζίνα με παράθυρο , 1 μεγάλο φωτεινό σαλόνι με βεράντα με θέα , αυτόνομη θέρμανση με θερμοσυσσωρευτές , τέντες, κουφώματα αλουμινίου , πλακάκι και μάρμαρα στα δάπεδα , δεν έχει ασανσέρ. Βρίσκεται σε ήσυχη περιοχή, κοντά στην αγορά σε συγκοινωνίες στην Αμφιάλη του Κερατσινίου. Το Κερατσίνι είναι πολυπληθές προάστιο του Πειραιά που αποτελείται από μεγάλες συνοικίες όπως η Ευγένεια, η Αμφιάλη, τα Ταμπούρια, η Χαραυγή κ.α. .
Στη φυσιογνωμία της πόλης δεσπόζει η θάλασσα, ενώ τα μνημεία βιομηχανικής κληρονομίας χαρακτηρίζουν το αστικό τοπίο. Η εμπορική δραστηριότητα στην περιοχή είναι έντονη, ενώ τα χαρακτηριστικά ταβερνάκια και καφέ διατηρούν το λαϊκό τους χρώμα, από τα «ιστορικά» γαριδάδικα της Χαραυγής, τα θρυλικά ψητοπωλεία και κουτούκια της Δραπετσώνας, μέχρι τα μοντέρνα καφέ και ταβερνάκια της Π. Φύσσα (πρώην Π. Τσαλδάρη) και των Ταμπουρίων που σφύζουν από νεολαία.
Απέχει μόλις 7 χλμ από το λιμάνι του Πειραιά, 19 χλμ από το κέντρο της Αθήνας και 46 χλμ από το Διεθνές Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος.

Πώληση, Διαμέρισμα, Μπάνια: 1, Εμβαδόν: 107 τ.μ., Δωμάτια: 3, Έτος κατασκευής: 1980, Κλιματισμός, Θέα, Βεράντα, Επιπλωμένο, Ρετιρέ, Ηλιακός θερμοσίφωνας, Όροφος: 3ος, Πρόσοψης, Επιτρέπονται κατοικίδια, Τέντα, Διαμπερές, Φωτεινό, Κουζίνες: 1, Κουφώματα: Αλουμινίου, Τύπος δαπέδων: Μάρμαρο, Θέρμανση: Αυτόνομη θέρμανση, Μέσο θέρμανσης: Θερμοσυσσωρευτής, Πρόσβαση από: Άσφαλτο, Ζώνη: Οικιστική ζώνη, Ενεργειακή κλάση: Σε Εξέλιξη, Προσανατολισμός: Νοτιοδυτικός
Features
Reference
407969
contract
Sale
type
Penthouse
surface
107 m²
rooms
3 bedrooms, 1 bathroom
floor
3° floor
other features
External exposure
Balcony
Furnished
Expenses
price
€ 150,000
Energy efficiency
year of construction
1980
heating
Independent, with stove
energy certification
Waiting for certification
Additional options

Contact the advertiser