Single family villa Αγία Τριάδα, Ρέθυμνο 74100, Adele, Arkadi

ArkadiΑγία Τριάδα, Ρέθυμνο 74100
  • € 478,000
  • 4
  • 125
  • 3
  • No
Description
Οι Λόφοι της Αγίας Τριάδας είναι ένα συγκρότημα από 9 αποκλειστικές βίλες που βρίσκεται στην Κρήτη, 12χλμ. μακριά από την πόλη του Ρεθύμνου, έξω από το χωριό Αγία Τριάδα. Το σύνολο του οικοπέδου, το οποίο έχει μέγεθος 7.000 τ.μ., χωρίζεται σε 9 οικόπεδα των 750 τ.μ. περίπου το καθένα, καθώς και σε κοινόχρηστους δρόμους πρόσβασης.
Το οικόπεδο προσφέρει υπέροχη θέα προς τη θάλασσα και τη γύρω περιοχή του φαραγγιού της Αγίας Τριάδας, ενώ η κλίση προσφέρει μεγάλη ιδιωτικότητα και αποκλειστικότητα για τους ιδιοκτήτες.
Οι Λόφοι της Αγίας Τριάδας προσφέρουν όλες τις ανέσεις μιας σύγχρονης βίλας υψηλών προδιαγραφών και ταυτόχρονα είναι ένα βιώσιμο οικολογικό συγκρότημα, καθώς ο καθένας έχει τη δυνατότητα να εγκαταστήσει ηλιακούς συλλέκτες και πάνελ προκειμένου να μειώσει το ενεργειακό αποτύπωμα της βίλας.
Ο μοναδικός σχεδιασμός του συγκροτήματος, η προσεκτική μελέτη των κλίσεων του οικοπέδου και των γύρω περιοχών, ο συνδυασμός της φυσικής τοπικής πέτρας και του λευκού σοβά, προσφέρουν ένα αποτέλεσμα εξαιρετικής αρχιτεκτονικής, καλά ενσωματωμένο στα τοπικά κρητικά χαρακτηριστικά, ενώ ταυτόχρονα έχει ένα σύγχρονο χαρακτήρα.
Features
Reference and listing Date
TH - 05/05/2024
contract
Sale
type
Single family villa | Luxury property
surface
125 m²
rooms
4 (3 bedrooms, 1 other), 3 bathrooms
floor
Ground floor
total building floors
2 floors
Car parking
2 in garage/box
other features
Security door
External exposure
Balcony
Pool
Private garden
Window frames in double glass / metal
Expenses
price
€ 478,000
Energy efficiency
condition
New / Under construction
heating
Independent
Energy Efficiency
A
Additional options

Contact the advertiser