Single family villa Νάξος, Agios Arsenios, Naxos

NaxosΝάξος
  • Price on application
  • 5
  • 292
  • 3+
  • No
Description

Αν ονειρευόσασταν ποτέ να απολαμβάνετε τις καλοκαιρινές βουτιές σας σε ένα σκηνικό με σχεδόν διάφανα, σαν ψεύτικα νερά, και να παίζετε κάτω από τον καλοκαιρινό ήλιο στην πάλλευκη αμμουδιά, τότε όλο αυτό μπορεί να γίνει πραγματικότητα στην παραλία του Αγίου Προκοπίου στη Νάξο.
Η ακτή βρίσκεται στο δυτικό τμήμα του νησιού, σε απόσταση μόλις 5 χλ. από την Χώρα και αποτελεί στην κυριολεξία έναν επίγειο παράδεισο.
Πολύ κοντά στη παραλία και σε απόσταση μόλις 700 μέτρων από αυτή σχεδιάσαμε και δημιουργούμε μια μοναδική κατοικία συνολικής επιφάνειας 292 τμ σε οικοπέδου 5510 τμ, που θα καλύψει σίγουρα τις ανάγκες και του πιό απαιτητικού ιδιοκτήτη.

Στο ισόγειο της κατοικίας συναντούμε ένα μεγάλο χώρο καθιστικού - τραπεζαρίας, την κουζίνα, ένα δωμάτιο το οποίο μπορεί να διαμορφωθεί είτε ως υπνοδωμάτιο είτε ως γραφείο και ένα W.C.
Στο επίπεδο του ισογείου επίσης βρίσκεται και ο ξενώνας συνολικής επιφάνειας 42 τμ ο οποίος αποτελείται από ενιαίο χώρο καθιστικού - κουζίνας, ένα υπνοδωμάτιο και ένα λουτρό. Οι χώροι του ισογείου συμπληρώνονται από τα σκεπαστά με ξύλινη πέργκολα εξωτερικά καθιστικά, ημιυπαίθριους χώρους καθώς και το εσωτερικό κλιμακοστάσιο που οδηγεί στον πρώτο όροφο.

Ανεβαίνοντας στον πρώτο όροφο, θα συναντήσουμε δύο master υπνοδωμάτια καθένα απ τα οποία διαθέτει και το δικό του λουτρό, ένα ακόμα υπνοδωμάτιο καθώς και ένα κοινόχρηστο λουτρό.
Κάθε ένα από τα υπνοδωμάτια διαθέτει πρόσβαση σε εξωτερική βεράντα.

Οι εξωτερικοί χώροι της κατοικίας, αναπτύσσονται σε οικόπεδο συνολικού εμβαδού 5510 τ.μ. και σε αυτούς περιλαμβάνονται η πισίνα εμβαδού 50 τ.μ., ο φυτεμένος με μεσογειακά φυτά κήπος καθώς και το ανοιχτό γκαράζ χωρητικότητας τριών οχημάτων.

Η κατασκευή του ακινήτου θα ξεκινήσει εντός του 2024

ΤΙΜΗ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Ξεφυλλίστε το έντυπο του ακινήτου
Information
other features
Balcony
Pool
Private garden
Window frames in double glass / PVC
Features
Reference and listing Date
2-17 - 05/02/2024
contract
Sale
type
Single family villa | Luxury property
surface
292 m²
rooms
5 (4 bedrooms, 1 other), 3+ bathrooms
floor
Ground floor
total building floors
2 floors
Car parking
1 in shared parking
other features
Balcony
Pool
Private garden
Window frames in double glass / PVC
Expenses
price
price on application
Energy efficiency
condition
New / Under construction
Energy Efficiency
A
Additional options

Contact the advertiser